hvordan man kan genopfylde en hk 99 blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-04

HP 99 blækpatron er en fotoblækpatron til DeskJet 5740 , 6520 og 6540 printere . Den refill kit til patronen vil spare dig penge og tid . Genopfyldningsflasken kits kan bruges til at genopfylde patronen op til 10 gange , hvis du ikke spilde blæk. Det vil tage mindre end 20 minutter at fylde blækpatronen og har printeren klar til udskrivning opgaver

Du skal bruge: .
Refill kit
. Køkkenrulle .


1 .
Læg køkkenrulle på bordet . Fjern indholdet fra refill kit . Den refill kit vil have en flaske af lys sort blæk , lys magenta blæk og lys cyan blæk med tre sprøjter , en for hver farve .
2 .
Fjern det øverste etiket fra blækpatronen . Der vil være en påfyldningshullet på toppen af cylinderampullen for lys sort , et hul i bunden til højre for lys cyan og en fyldstof hul til lys magenta nederst til venstre .
3 .

Placer nålen i den første trykfarve. Trække sig tilbage stemplet til at trække 6 ml blæk ind i sprøjten . Gør dette for hver farve .
4 .
Dæk de to fyldstof huller , som ikke er fyldt på det tidspunkt med din finger for at forhindre eventuelle overskydende blæk fra at komme ind i hullerne . Placer den første kanylen ind i hullet . Skub langsomt ned på stemplet for at injicere blæk . Gentag dette trin for hver farve . Stop fylde hullet hvis blækket begynder boblende ud . Nogle patroner vil tage lidt mindre blæk, hvis ikke helt tom .
5 .
Tør op overskydende blæk med en køkkenrulle . Placer blækpatronen i printeren transport . Kør 02:58 teste siderne, så blækket inde i patronen cirkulerer .


Previous:nothing Next:Forskellen mellem dvd’er, cd’er , HD-DVD’er og Blu - ray -diske 

Kommentarer

Code:
change