hvordan man kan genopfylde lexmark x5070 blækpatroner

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-12

Lexmark X5070 printeren bruger # 34 sorte blækpatroner og # 35 farve blækpatron . Den refill kits giver dig mulighed for at genopfylde blækpatronerne stedet for at købe en fyldt patron . For genpåfyldelig patroner , vil det tage omkring 15 minutter eller mindre til at fylde og spare dig penge . De refill kits er gode for op til ti genfyldning

Du skal bruge: .
avis
Papir frotté .
Sort refill kit .
Farve refill kit .


1 .
Placer blækpatronen på avisen . Fjern etiketten fra toppen af patronen . Den sorte blæk udfylde hullet er i toppen af blækpatronen . Farven blækpatron vil have en fylde hul til magenta på toppen centrum, en fyldstof hul til den gule på den nederste venstre side og et fyldstof hul til cyan nederst til højre side .
2 .

Åbn refill kit . Tag leverancer , som vil blive en sprøjte , en flaske sort blæk og en tommelfinger boret for den sorte refill kit . Farven refill kit vil have tre sprøjter , en flaske cyan farve , magenta farve og gul farve , og en tommelfinger bor .
3 .
Brug tommelfingeren boret for at åbne op for fyld hullerne . Hullerne er mindre end nålen og skal udvides , inden du sætter nålen . Tryk ned på tommelfinger boret mens de er på fylde hullet og drej frem og tilbage , indtil hullet er åbnet større for at passe nålen .
4 .
Stik nålen i flasken med blæk . Hver farve har en anden sprøjte , så du ikke vil blande farver . Trække sig tilbage på stemplet til at trække 7 milliliter af farve blæk til hver farve og 15 ml sort blæk .
5 .
Placer nålen i den fylde hullet . Skub langsomt ned på stemplet at injicere blæk ind i patronen . Når du gør farveblækpatronen , dækker de to fylde huller , som du ikke fylde med tape eller en finger , så ingen blæk fra en anden farve kan feje ind i hullet , hvis blæk spild eller bobler ud af fylde hullet , du arbejder på . Hvis blækket begynder at boble ud , stop . Cylinderampullen må ikke være tomt hele vejen og vil ikke tage alle de anbefalede blæk tildelingen .
6 .
Brug papir frotté til at tørre op overskydende blæk . Kør 02:59 testsider efter anbringelse af blækpatron i printeren patronen at cykle blækket før gør nogen printopgaver .


Previous:nothing Next:hvordan man kan læse en gammel harddisk på en computer 

Kommentarer

Code:
change