hvordan man kan identificere bundkort i en Compaq Presario 7000

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

Compaq er et populært producent af stationære og bærbare computere . Compaq Presario 7000 er en hjemme stationær computer udgivet i 2001 . Hvis du har ejet dit Presario i et stykke tid , til sidst du skal opdatere BIOS for at holde din pc kører problemfrit . For at gøre dette , skal du vide, hvad din bundkort model er ellers kan du risikere at beskadige bundkortet . Åbning af sagen og se på bundkortet ville give dig svaret , men det vil gøre garantien ugyldig . For en mere enkel metode , bruge et tredjepartsprogram at få denne information .
1
Hent et program , der kan søge på din computer og få bundkortet oplysninger . . Nogle muligheder inkluderer Belarc , Sandra , Everest , hwinfo og Fresh Diagnose . I dette eksempel vil vi bruge Everest , der tilbyder en gratis prøveperiode .
2 .
Klik på " Download " -knappen for at starte overførslen, og gemme filen på din computer . Du skal acceptere, at slutbrugerlicensaftalen og fortsætte med installationen .
3 .
Kør programmet og vælg " Motherboard " fra hovedmenuen . Klik på " Bundkort " igen , og derefter se under " Motherboard Egenskaber " for at se navnet og ID af Presario bundkortet .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding min laptop ikke at anerkende hukommelse 

Kommentarer

Code:
change