hvordan man kan købe Toshiba bærbar tilbehør

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-24

Så laptops blive lige så stærk og hurtig som deres desktop modstykker , mange vælger at købe dem på grund af deres portabilitet og størrelse . I mange tilfælde er en bærbar computer billigere end en stationær med samme specifikationer . Den stigende popularitet af den bærbare computer har ført til en markedssituation fuld af tilbehør . Mens der er mange selvstændigt producerede tilbehør, som er beregnet til en bred vifte af bærbare computere , er der også tilbehør fremstillet af Toshiba virksomhed, der er skræddersyet til deres produkter specifikt . Du kan nemt købe dette tilbehør online

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang nu!


1
Åbn webbrowseren på din computer og type ". www. toshiba. com " i søgefeltet øverst i vinduet . Tryk på " Enter " for at gå til webstedet.
2 .
Vælg " Tilbehør " option på drop-down menuen under " US Products " og tryk " Go ".

3 .
Browse Toshiba tilbehør efter kategori ved at vælge den kategori valgmuligheder i midten af siden . Find tilbehør til netop din bærbare model ved at ændre drop -down menuer i højre side af siden under " Find Tilbehør Fast. "
4 .
Når du har fundet det tilbehør, du ønsker at købe , skal du vælge "Tilføj til kurv " knappen under tilbehør og vælg derefter " Checkout " knappen i bunden af side .
5 .
Indtast de ønskede oplysninger i de særlige områder, og vælg " Place Min bestilling "for at afslutte købet af tilbehøret .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en hk modem 

Kommentarer

Code:
change