hvordan man kan kontakte acer til at fastsætte din bærbare computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-07

Om de har problemer med din Acer bærbare computer ikke var frustrerende nok , at finde en Acer support repræsentant kan være endnu mere frustrerende . Ligesom visse andre selskaber , giver Acer kun begrænset kontakt information for støtte , sandsynligvis i et forsøg på at gøre sin støtte aktiviteter mere effektive . Men når du har laptop problemer , chancer er gode , du ønsker hjælp med det samme , ikke efter du har brugt masser af minutter på udkig efter støtte kontaktoplysninger
1 .
Call ( 800 ) fra 816 til 2. 237 for at kontakte Acer America 's tekniske support personale .
2 .
Call ( 254 ) 298-4000 for at nå niveau 2 af Acer America 's tekniske support personale . Niveau 2 har generelt flere faglærte og dygtige medarbejdere end niveau 1 , som du vil nå i trin 1 . De fleste producenter anbefaler, at du kontakter Niveau 1-støtte , før du taler med niveau 2 ansatte , så kalder Niveau 2 direkte måske ikke lykkes . Men hvis du gerne vil forsøge at skære til sagen og tale til støtte for personale, der har mere dybtgående teknisk baggrund end niveau 1 personale , der opfordrer niveau 2 støtte kan være umagen værd . I værste fald vil du blive bedt om at ringe niveau 1 først .
3 .
Call ( 800 ) fra 816 til 2. 237 for at kontakte Acer America 's udvidede garanti afdeling .
4 .
E-mail- oplysninger om din bærbare computer problem ved at bruge formularen på http://support. acer. com/email. aspx .
5 .
Chat live med en online- agent ( for Acer netbooks kun ) på http://netbooks-us. custhelp. com/app/utils/chat . Sørg for at du har serienummeret på din netbook handy , som du skal indtaste det i formularen på denne side . Dit serienummer er placeret på den hvide mærkat på bunden på din netbook .


Previous:nothing Next:Hvordan renser jeg indersiden af min Dell Dimension 3000 ? 

Kommentarer

Code:
change