hvordan man kan konvertere VHS til DVD uden en videooptager

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-11

Hvis du ønsker at konvertere dine gamle VHS bånd til DVD , men ikke har en videobåndoptager på hånden , den eneste måde du kan konvertere det format , er ved hjælp af et videokamera , der bruger VHS-bånd . Du har brug for en form for enhed , der kan afspille video , og en VHS kamera er den eneste anden mulighed, du har , hvis der ikke VCR er til stede . Når du har video kamera , kan du importere indholdet på en computer, og brænde den til en dvd

Du skal bruge: .
Computer
Video capture-kort.
VHS -video kamera .
DVD -brænder .
DVD-brænding .
Videoredigering.
RCA -kabler .


1 .
Tilslut en video capture kort til USB -porten på din computer , så installere drivere og software , der kommer med capture-kort. Du kan finde en hentningskort på computer og elektronik butikker .
2 .
Sæt RCA kabler i "Video Out " -porten på siden af VHS kameraet. Tilslut den anden ende af kablerne i " I " -porten på video capture kortet .
3 .
Tænd videokameraet , og indstil den til afspilning .
4 .
Start video editor , og vælg " Capture ". Dette bringer dig til optagemodus i softwaren . Selvom din computer mere end sandsynligt kommer med en forudinstalleret video editor , kan du købe mere avancerede software på en computer butik . Mærker omfatter Pinnacle , Avid og Final Cut (kun for Mac ) .
5 .
Vælg det videokamera , der er tilsluttet den video capture kort , og tryk på "Record " knappen i videoen redaktør . VHS-båndet begynder at afspille og optage på computeren . Klik på " Stop " for at stoppe optagelsen .
6 .
Klik på "Fil "-fanen øverst på skærmen , vælg derefter "Eksporter ". Vælg, hvor du ønsker at eksportere videofilen , titel videoen og klik på " OK ". Videofilen eksport til din computer .
7 .
Indsæt tom dvd i dvd- brænderen på din computer og starte DVD-brænding .
8 .

Vælg " Video DVD "og derefter klikke og trække VHS video i de vigtigste visning område af dvd-brænding vinduet . Titel DVD øverst på skærmen , og klik derefter på " Brænd . " Det VHS video er nu placeret på DVD .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde blækpatronerne på en kanon pixma MP150 

Kommentarer

Code:
change