hvordan man kan lave en HP 3845 printer , der er ikke udskriver sort blæk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-08

Skrivebordsprintere ligesom Deskjet 3845 af Hewlett Packard er populære valg for både hjemme -og erhvervskunder , men det er vigtigt for printer ejere til at vide hvad man skal gøre , når noget går galt . Vide, hvordan du foretager fejlfinding din egen printer kan spare dig for en masse penge , da de professionelle reparation på en af disse små printere kan være ganske dyrt

Du skal bruge: .
Vatpinde
Isopropylalkohol .


1 .
Åbn printeren og vente på, at blækpatronerne for at flytte til centrum . Aldrig forsøge at flytte patroner med hånden-at gøre det mærkbart kan beskadige din HP 3845 printer .
2 .
Vip den sorte blækpatron let frem og løft den ud af printeren . Sid blækpatronen på et skrivebord , et bord eller andet fast underlag med bunden opad .
3 .
Dyp en vatpind i et glas varmt vand eller en flaske isopropylalkohol og tør forsigtigt væk tørret blæk eller papir støv på bunden af blækpatronen . Tør overskydende fugt af med en ren tør klud .
4 .
Placer den sorte blækpatron i den varmeste sted i rummet . Undertiden blækket i en 3845 patron kan begynde at stivne , hvis det rum , hvor printeren er placeret , er koldt .
5 .
Lad tonerkassetten for at varme op i mindst en halv time , derefter placere den tilbage i printeren , og luk låget. Udskriv en testside for at sørge for den sorte blækpatron fungerer korrekt


Previous:nothing Next:hvordan du konfigurerer IP-adressen på en HP LaserJet 2015 

Kommentarer

Code:
change