hvordan man kan lave en LCD-skærm på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-06

LCD- skærmen på din bærbare computer bruger både en inverter bestyrelse og en baggrundsbelysning inde i skærmen selv til at fungere . Hvis den ene komponent er beskadiget gennem et strømstød eller en fabrik defekt , vil overvåge vise en helt sort skærm eller kan kun vise flimrende og svag billeder . At fastsætte LCD-skærmen på din bærbare computer , skal du rive hinanden den bærbare computer og enten erstatte inverteren bestyrelsen eller den faktiske LCD- skærmen

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker .
Udskiftning LCD- skærmen eller inverter bord .


1 .
Sluk din bærbare computer og tage alle kabler er tilsluttet dens havne . Luk LCD- skærmens låg og vend den bærbare computer på hovedet .
2 .
Find udløseren til din laptop 's batteri . Skub låsen ned og flytte den ind i ulåst position . Træk op batteripakken og fjerne den fra den bærbare sag .
3 .
Vend den bærbare computer igen , og åbn LCD- skærmens låg . Find den plast eller gummi skrue dækker på kanten af LCD -skærmens dæksel. Træk skruen dækker med fingrene eller lirke dem ud med kanten af en flad skruetrækker .
4 .
Træk dækslet af bærbare LCD-skærm . Du skal muligvis til at glide dine negle eller kanten af en flad skruetrækker under dække og arbejde dig rundt i kanten for at trække det ud af skærmen .
5 .
Find den grønne inverter board nederst på LCD-skærmen . Afbryd kablerne fastgjort til begge sider af frekvensomformeren bestyrelsen .
6 .
Skub ud af plast opbevaring arme holder inverteren bestyrelsen på plads . Løft brættet ud på LCD-skærmen . Kontroller modelnummeret trykt på tavlen og få en ny enhed .
7 .
Sæt udskiftning brættet på plads og skub opbevaring armene tilbage på plads . Forbind kabler og samle LCD -skærmens dæksel. Tænd den bærbare computer og se , om skærmen virker .
8 .
Sluk den bærbare computer, og fjern skærmen dække igen , hvis LCD-skærmen stadig ikke fungerer . Fjern skruerne på højre og venstre side af skærmen med en stjerneskruetrækker .
9 .
Grib toppen af LCD- skærmen og træk det fremad . Sætter den ned på tastaturet , så du kan se videoen kablet på den bagerste ende . Tage kablet .
10 .
Sæt en udskiftning LCD- skærm på den bærbare 's sag og tilslutte kablet . Saml skruer og skærmdæksel .

gode råd og advarsler


 • Inverter bestyrelser og LCD- skærme til din laptop kan findes via online web- butikker , der sælger enkelte computer komponenter.
 • Forskellige bærbare modeller bruger forskellige typer af låse mekanismer til inverter board . I stedet for plast opbevaring våben , kan bestyrelsen holdes på plads af en skrue eller det kan simpelthen være sidde i en plastik dække , som ikke behøver at blive flyttet til alle .
 • Nogle bærbare modeller ikke Brug skruerne til at holde plastikdækslet på LCD-skærmen . I disse modeller , behøver du kun at skubbe kanten af en flad skruetrækker under sømmen af låget og pop det ud på skærmen .


 • Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer dvi strømsparetilstand   

  Kommentarer

  Code:
  change