hvordan man kan læse en gammel harddisk på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-12

Ofte er den bedste måde at sikre en hurtig og effektiv databehandling er at købe en ny maskine . Men selv om din gamle computer er langsom eller beskadiget , kan der være data på harddisken , som du ønsker at gemme. Hvis du ikke ønsker at installere din gamle harddisk til din nye computer , er det stadig muligt at læse drevet med din nye pc og trække data fra den gamle maskine ved hjælp af en adapter kabel

Du skal bruge: .
USB til IDE /SATA adapter .
Harddisk elkabler .
SATA interface kabel .


1 .
Indstil din gamle harddisk på en flad overflade ved siden af din nye pc 's kabinet .
2 .
Slut harddiskens strømkabel ( der fulgte med din adapter ) til en stikkontakt , og slut derefter den anden ende til bagsiden af harddisken . For IDE-drev , skal du slutter en 4- pin strømstik på bagsiden af harddisken . For SATA harddiske, du vil tilslutte en SATA strømstik . USB -harddisk adaptere kommer med passende strømkabel vedhæftede filer .
3 .
Vent til harddisken for at tænde . Du skulle høre det spin op .
4 .
Sæt adapterkablet ind i bagsiden af din gamle harddisk . Adapteren består af en solid plastic del med flere stik , og en USB-ledningen kommer ud af solid plastic stykke . For IDE-drev , stik den solide del af adapteren direkte ind i bagsiden af harddisken . For SATA -drev , skal du tilslutte en SATA interface kabel i adapteren , sæt derefter den anden ende af kablet til bagsiden af harddisken . Din adapter skulle komme med en SATA- interface -kabel.
5 .
Slut USB-enden af adapteren til en USB- port på din nye computer . Harddisken vises som en ekstern lagerenhed i dit drev listen , så du kan trække og slippe filer til og fra dit skrivebord .

gode råd og advarsler


  • Du kan bruge din adapter til at tilslutte alle eksterne harddisk til USB -porten på enhver computer . I stedet for at komme af med gamle harddiske , kan du bruge dem som eksterne diske til at sikkerhedskopiere eller overføre data .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en r260 blækpatron     

    Kommentarer

    Code:
    change