hvordan man kan rense en harddisk uden vinduer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-16

En harddisk , når der anvendes , er fyldt med alle former for data og information. Hvis du har et operativsystem som Windows installeret, kan du bruge værktøjerne i Windows til at slette filer og rydde op på harddisken . Hvis du ikke har Windows installeret, men du stadig ønsker at rydde op i drevet ved at fjerne filer fra det , opgaven er lidt mere involveret , men kan stadig gøres . Du skal blot et andet program til at gøre arbejdet
1
Find et program til at gøre arbejdet af. . oprydning . Uden Windows installeret, kan du ikke rydde op på harddisken . Du skal have et operativsystem eller et program , der kan gøre arbejdet . Du kan fjerne programmer ved opstart med en bootdisk program eller installere en partition manager program . Startdisketter kan findes på bootdisk. com , en god Partition Manager er Partition Magic . Hvis du ikke har Windows installeret , kan du stadig bruge Windows installere disken til at formatere drevet .
2 .
hente programmet ved at starte fra cd'en . Hvis du bruger en boot -disk program du kan bruge det på et diskettedrev og bare boot til disketten . Du kan også have en boot disk på CD og start computeren med cd'en i drevet . Andre programmer som partition ledere også kan startes op fra en cd og harddisken renses op derfra . Uden Windows du nødt til at starte op i et program , som kan køre uafhængigt .
3 .
Slet dine filer eller formatere harddisken ved hjælp af værktøjer og /eller programmer, der fulgte med Programmet du har startet ind. En Windows -cd vil lade dig formatere drevet under installationen og lukke uden at installere Windows . Bare indsæt Windows disken, og genstart computeren, og følg instruktionerne for at installere , men exit efter du har kørt formateringsindstilling . En partition manager program vil også lade dig formatere drevet ved blot at vælge den partition og vælge " format . "Du vil også starte computeren med Partition Manager CD i drevet . Hvis du har brugt en boot disk med noget DOS på det, kan du bruge " format " eller " deltree " kommandoer til at rydde op på harddisken .


Previous:nothing Next:hvordan du kan genbruge en gammel computerskærm 

Kommentarer

Code:
change