hvordan man kan rense hovedet på en harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-04

Læse /skrive hoved på en harddisk er en lille magnetisk sensor , der ligner en arm på en pladespiller og løber lige over spinding disk i drevet for at læse data på disken . Hvis hovedet bliver snavset , kan det resultere i ridser i pladen selv , og dermed ødelægger hele harddisken . Hvis du mener, at interne komponenter i din harddisk , især hovedet , er snavsede og skal rengøres , kan du åbne din harddisk og rense hovedet selv . Det bør ikke tage meget lang tid at udføre denne opgave, men det er en meget delikat procedure .

Du skal bruge:
Latex pudderfrie handsker
. Lille stjerneskruetrækker.
Dåse komprimeret luft .


1 .
Sæt på din latex handsker og tage harddisken over i en ren og støvfri rum indendørs . Da du skal udsætte interne komponenter af harddisken til eksterne elementer , du ønsker, at miljøet skal være så rene som muligt .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne fra hver side af metalkabinet . På nogle harddiske , er der to skruer i hver side , mens det på andre er der fire .
3 .
Skub metalhus forsigtigt ud af harddisken selv og brug din stjerneskruetrækker til at fjerne eventuelle skruer placeret på selve harddisken .
4 .
Skub den øverste halvdel af harddisken væk fra den nederste halvdel og sæt det til side . De interne komponenter i harddisken , inklusiv hoved og vigtigste disk , vil nu være synlig i den nederste halvdel af harddisken .
5 .
Hold dåse komprimeret luft et par inches over hovedet og disken ligger i midten af selve harddisken . Spray omkring siderne af hovedet på harddisken , indtil du er sikker på at du har sprøjtet det hele med luft .
6 .
Skub den øverste halvdel af harddisken over bunden og udskifte skruerne . Skub metalkabinet over harddisken og erstatte skruerne på siderne af den . Hovedet i din harddisk er nu ren .


Previous:nothing Next:instruktioner til hvordan du genopfylde en hp 22 farve blækpatron 

Kommentarer

Code:
change