hvordan man kan sammenligne Intel processor hastighed

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

Selv hvis to identiske udseende processorer både rullede ud af Pentium Intel fabrikken , betyder det ikke nødvendigvis betyde, at de vil komme til at være den samme . Ikke alle Intel -processor har samme clock hastighed , som er antallet af processer kan udføre i et sekund. Hvis du ønsker at sammenligne hastigheden på to eller flere Intel-processorer , er du nødt til at holde tre meget konkrete ting i tankerne
1 .
Kig på " clock speed "af en eller Intel -processor du sammenligner . Dette er den samlede hastighed , målt i enten megahertz eller gigahertz , af den pågældende processor . Hvis processoren er "single core , "dette er den eneste nummer, du har til at se på , når man sammenligner hastigheden af processorer .
2 .
Look at se , om nogen af de processorer , du sammenligner er " dual core ". Det betyder, at der er to særskilte forarbejdningsvirksomheder, der arbejder sammen som en enhed . I dette tilfælde tager uret anførte hastighed og gange det med to for at få processorens reelle hastighed .
3 .
Look at se , om nogen af de processorer , du sammenligner er " quad core . " Det betyder , at der er fire separate forarbejdningsvirksomheder, der arbejder sammen som en enhed . I dette tilfælde tager uret anførte hastighed og gange det med fire for at få processorens reelle hastighed .


Previous:nothing Next:hvordan kan jeg få filer fra en bærbar computer med en død bundkort ? 

Kommentarer

Code:
change