hvordan man kan slippe af med din gamle bærbare computer , når du får en ny

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-23

Når du får en ny computer , du sikkert bare vil bruge din tid på at spille rundt med din smarte , nye maskine . Men hvad vil du gøre med din gamle bærbare computer ? Det er absolut ikke en god idé at smide det i lossepladsen . Afhængigt af tilstand af den bærbare computer , kan du gøre nogle penge ved at sælge det , give det væk til velgørende formål , eller genbruge det . Det er vigtigt at sikre, at du overføre dine data og slette alle personlige oplysninger ud af den bærbare computer , før det bliver slippe af med det

Du skal bruge:
File viskelæder program .


1 .
Flyt alle dine vigtige filer til din nye computer eller tilbage dem op til en ekstern harddisk eller cd .
2 .

Fjern alle personlige oplysninger fra den gamle harddisk for at sikre ingen stjæler din identitet . Du kan slette harddisken ved hjælp af et program, der vil overskrive alle filerne . Nogle eksempler er det gratis værktøj Viskelæder fra Heidi computere eller PrivacyExpert fra detto Technologies , der koster 30 dollars fra marts 2010. Hvis du har en Mac , kan du prøve SuperScrubber , som også er 30 dollar .
3 .
Spørg venner og kolleger til at se , om nogen ønsker at tage din computer , så længe den bærbare computer er i stand .
4 .

Giv den til velgørenhed . Velgørende organisationer kan normalt renovere en computer , hvis den er mindre end 4 år gamle , selv om det er brudt . Du kan muligvis få et skattefradrag for at donere .
5 .
Sælg den bærbare computer. Prøv at sælge på steder såsom Craigslist eller eBay . Ellers forskning virksomheder, der køber bærbare computere og bærbare dele . Selv om computeren er brudt , skyldes det sandsynligvis stadig har dele, der kan bruges . Indsamle de relevante oplysninger om den computer , såsom producent, model navn og tilstand , og kontakte firmaet for at få et estimat for at sælge den bærbare computer. Du kan få brug for at sende computeren med posten til at modtage en check ( se Resources afsnit) .
6 .
Genbrug den bærbare computer. Find en organisation i dit område , der vil korrekt genanvendelse af brugte bærbare computere. Hvis du har en varemærke- laptop , kan du være i stand til at sende det tilbage til producenten . HP , Dell og Apple har alle genanvendelse programmer ( se Resources afsnit ) .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en computer skærm til et kabel 

Kommentarer

Code:
change