hvordan man kan tage en transport bærbar fra hinanden

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-15

MPC Transport er en PC laptop , der kommer med standard funktioner såsom Internet-adgang og forskellige software -programmer . Det er en holdbar computer , men over tid , slid normal og ælde kan beskadige de interne komponenter , der kan føre til en fuldstændig systemfejl hvis den ikke behandles hurtigt . Hvis du ønsker at rette eller udskifte alle interne komponenter , kan du adskille den bærbare computer selv . Processen er ret ligetil

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Tænd din MPC transportere bærbare og fjern AC- adapteren , hvis det er . tilsluttet . Luk din bærbare computer , tænd den igen og fjerne batteriet fra bugten ved siden af computeren ved at skubbe låsemekanismen til batteriet ned og trække batteriet ud .
2 .
Find tre firkantede rum på undersiden af din computer . Disse er harddisken rum , hukommelse rum og trådløs rum , og de vil blive mærket som sådan . Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne på toppen af segmentet dækker , så løft hver dækslet .
3 .
Træk tappen i enden af den tykke , rektangulære harddisk til forsigtigt at skubbe den ud af sit rum . Tryk derefter ned på låsene på siderne af den tynde rektangulære hukommelsesmodul for at frigøre det fra dets rum . Endelig skal du finde den tynde Wi -Fi- kort i det trådløse rum og tag de to tynde antennekabler tilsluttet i begge ender af det . Tryk forsigtigt ned på låsene holder kortet på plads og skub kortet ud af computeren .
4 .
Gør din bærbare computer højre side opad og åbne det , så skærmen vender opad . Løft tynde rektangulære ringen ( plastik ramme ) øverst på tastaturet op ved at stikke spidsen af en skruetrækker ind i sømmen i kanten af den bærbare computer , hvor ringen sluttes .
5 .

Fjern ringen og sæt den til side . De to skruer , der holder tastaturet til computeren vil nu være synlige . Fjern disse skruer .
6 .
Løft tastaturet op og læg det med forsiden ned over forsiden af computeren . Afmonterer enkelt tykke stik bånd fra bagsiden af tastaturet . Sæt tastaturet til side . Metallet bundkort dækning vil nu kunne ses i midten af computeren .
7 .
Fjern alle skruer på metaldækslet . Afmonterer højttalerkablet på hjørnet af dækslet og løfte metal dækker fra computeren . Bundkortet vil nu blive udsat for.
8 .
Fjern alle skruer fra siderne af bundkortet , som fastgør den til bunden af computeren . Løft brættet væk fra computeren for at fjerne det . Din MPC Transport laptop er nu demonteret .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en wifi -antenne 

Kommentarer

Code:
change