hvordan man kan tage ud en acer 5100 bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-02

Vide hvordan man kan tage ud en Acer 5100 bærbar computer kan være nyttige ved fejlfinding problemer eller ændre dele . Proceduren for afmontering bærbare computere i almindelighed , er meget ens , men hvert mærke har sine egne idiosynkrasier . Som et forvarsel , kan demontering tage en del tid

Du skal bruge: .
Skruetrækker med ikke-magnetiseret Phillips hoved
. Skruetrækker med ikke-magnetiseret fladt hoved .

Fjernelse af harddisken


1 .
Fjern alle tilsluttede komponenter og kabler , samt batteri . Fjern batteriet ved at dreje den bærbare computer over og skubbe batterilåsen til venstre-. batteriet vil poppe op for at fjerne
2
Direkte til højre for batteriet beklædning , skru de to skruer , der holder harddisken dækslet på plads
3
Fjern dækslet , og skub derefter harddisken-. en lille , rektangulær , metallisk æske-til højre og ned for at fjerne det .

Fjernelse af RAM , Mini-PCI -kort , Vifte , kølelegeme og CPU


1 .
Orient den bærbare computer , så den tomme plads på harddisken står øverst .
2 .
Skru de fire skruer , der er knyttet en stor dækning direkte under plads på harddisken . Fjern dækslet.
3 .
Skub de to clips holder RAM fra hinanden samtidig. RAM er placeret på højre side af rummet , der var bare afsløret . Gentag dette trin , hvis der er en anden stok RAM under den første . RAM er omtrent 3,5 "bred , ofte grøn , med flere sorte firkanter er knyttet til den .
4 .
På venstre hjørne af det store rum , unclip mini-PCI -kort i samme måde, som du befriet RAM-ved at trække klippene fra hinanden samtidig . Mini-PCI -kort er et rektangulært green card med en metallisk firkantet knyttet til den . De metalliske firkantede har 16 huller i det .
5 .
Tag den hvide og sorte ledninger fra mini-PCI -kort , og fjern derefter kortet .
6 .

Nederst det store rum , fjernes de to skruer, som holder systemet fan på plads . Systemet ventilator har en metallisk dækker med en typisk blæser i midten .
7 .
Tag stikket øverst på ventilatoren , og fjern derefter blæseren .
8 .
Fjern de fire skruer, der holder messing-farvet , L-formet køleplade på plads , fjern det ved at trække forsigtigt til højre . Du bør se den CPU efter at fjerne køleprofil-det er en grøn firkant med en sølv firkant direkte i midten af chippen
9
Drej skruen på højre side . af CPU mod uret , skal du fjerne så CPU'en .

Fjernelse af Disk Drive


1 .
Til højre for RAM, skrue enkelt skrue holder det optiske drev på plads . Det er stort og firkantet og bør metallisk på toppen og i bunden .
2 .
Når skruen var forsigtigt skubbe drevet til højre for at frigøre det fra hovedenheden .
3 .
Træk diskdrev ud af den bærbare computer.

Fjernelse og Adskillelse af LCD


1 .
Open den bærbare computer 's låget .
2 .
På toppen af tastaturet , skal du fjerne den midterste dækning , som er den stribe, der løber langs tastaturet , hvor power-knappen er placeret . Brug en flad skruetrækker til forsigtigt at adskille dække starter på hver side af den bærbare computer.
3 .
Tag flade , hvide LCD kabel øverst til venstre side over tastaturet .

4 .
Fjern de fire skruer, der holder på hængslerne på plads på hver side af computeren over tastaturet . Også , fjerne to skruer fra bunden af den bærbare computer direkte under LCD -skærmen , der holder LCD på plads .
5 .
Tag hele skærmen enhed . Med skærmen opad , skru de fire skruer i hvert hjørne af enheden .
6 .
forsigtigt adskille plastichus , som er grænsen går rundt på LCD-skærmen . Det er monteret ved hjælp af plast klip , men du kan adskille det ved at køre en finger mellem skærm og kabinet.
7 .
Fjern de to skruer, der holder inverteren bestyrelsen på plads og derefter frakoble de to kabler for at fjerne inverter board . Frekvensomformeren Bestyrelsen er i bunden af skærmen , hvor Acer -logoet ville have været , hvis det plastichus var stadig på . Kablerne er på hver ende og skruerne er et par centimeter mod midten af frekvensomformeren bestyrelse fra kablerne .
8 .
Fjern de to skruer i hvert hjørne af i bunden af skærmen holder LCD på plads, og fjern derefter de fire skruer på hver side af skærmen for at fjerne de kantede parenteser.
9 .
Tag LCD -kablet . LCD- kablet er sluttet til , hvad der ligner en plastik film med en printplade i den , direkte i midten af brættet .

Fjernelse af tastaturet


1 .
Fjern de to skruer, der holder tastaturet på plads placeret øverst på tastaturet mod midten .
2 .
Skub tastaturet ud lige nok til at få adgang til tastaturet forbindelsen kabel, der er direkte under kablet i nærheden af pegefeltet .
3 .
Tag kablet , og fjern derefter tastaturet .

tage ud af hovedenheden


1 .
Slip medierne bestyrelsen kablet nær bunden af den bærbare computer i rummet , hvor tastaturet var , lige ved siden af hvor tastaturet tilslutningskablet var tilsluttet.
2 .
På bunden af den bærbare computer , skal du fjerne de 12 skruer, der holder tale sammen . De skruer er i forskellige steder langs bunden af computeren og rundt i kanten af de rum , der blev åbnet op fra fjerne de forskellige covers.
3 .
Fjern skruerne fra VGA og DVI -porte på bagsiden af computeren . VGA- og DVI- porte er lige ved siden af hinanden-VGA er blå og DVI er hvid . På oversiden af computeren , skal du fjerne de to skruer i øverste højre hjørne af den bærbare computer , hvor tastaturet plejede at være . Kabinettet kan nu fjernes .
4 .
På siden med modemport , skal du fjerne de to skruer, som holder modem bestyrelsen i , og fjern derefter modemmet bestyrelsen ved at koble den lille kabel .
5 .
På siden af den bærbare computer med mikrofon og hovedtelefoner , skal du tage tilsvarende kabler fra bundkortet .
6 .
Skru det enkelt skrue sikre bundkort på plads , så forsigtigt pop ud bundkortet fra huset .


Previous:nothing Next:oplysninger om eksterne modemer 

Kommentarer

Code:
change