hvordan man kan tilslutte min computer til et højttalersystem

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-22

Moderne computere har mulighed for at blive den centrale hub for digital underholdning i hjemmet . En computer kan gemme en hel musiksamling , spiller high definition Blu -ray- film og spille spil i forbløffende surroundlyd . For at få mest muligt ud af disse aktiviteter , men din computer skal være tilsluttet til en god højttalersystem . Begynd med at undersøge din computer for at finde taleren mulighed, der kunne være bedst for dig
1 .
Undersøg forbindelser på bagsiden eller forsiden af din computer for at afgøre, hvad lydforbindelser er tilgængelige uden at købe noget hardware opgraderinger . Næsten hver computer har mindst en 1 /8 tomme lydudgang tilgængelig . Donkraften kan være farvekodet grøn . Afhængigt af computermodellen , kan du have flere 1 /8 tomme stik til et surround-system ( som måske eller måske ikke være farve-kodet ) , et digitalt udgangsstik , eller røde og hvide RCA -udgang stik . Computeren vil også med stor sandsynlighed har en USB- port til rådighed .
2 .
Undersøg forbindelser og kabler følger med din lyd receiver eller højttalere at afgøre, om du har de rigtige forbindelser på din computer og kablerne til at bruge dem . Hvis du ikke har nogen forbindelser matcher dem på din computer , skal du købe et nyt lydkort eller ekstern lydenhed til computeren , eller en ny receiver eller højttalere . Derudover skal du kontrollere, bekræfte , at forbindelserne til rådighed , er dem, som du ønsker . Stereo RCA -stik eller en enkelt 1/8-inch jackstik kan ikke bruges til surroundlyd .
Hvis du tilslutter en højttaler system med stereo RCA -stik , udføre Trin 3 .
Hvis du tilslutter en højttaler system med en enkelt 1/8-inch stik , udføre Trin 4 .
Hvis du tilslutter en højttaler system med flere 1/8-inch stik , udføre trin 5.
Hvis du er Tilslutning af en højttaler system med en digital stik , Trin 6 udføre .
Hvis du tilslutter en højttaler system med et USB-stik , udføre Trin 7 .
3 .
Tilslut et højttalersystem med stereo RCA -stik ved at sætte den røde ende af kablet i den røde stik på bagsiden af modtageren og computeren , og gør det samme med den hvide ender af kablet . Bemærk, at nogle high-end phono -kabler til lyd er designet til at udføre bedst , når forbundet i en bestemt retning . Kig efter pile på siderne af kabler . Hvis pile er til stede , i forbindelse dem, så pilene peger væk fra computeren og ind mod modtageren .
4 .
Tilslut et højttalersystem med en enkelt 1 /8 " stik ved at tilslutte kablet til højttalerudgangen på bagsiden af computeren . Hvis computeren har farvekodede udgange , skal du sætte 1 /8 " jack ind det grønne-farvet stik .
5 .
Tilslut en surround højttalersystem med flere 1/8-inch stik ved at følge farvekodning af stikkene . Et surround system beregnet til computere skal bruge standard farvekodning ordning for computer lydkort . Slut de forreste stereohøjttalere til det grønne stik på computeren . Tilslut subwooferen eller center højttaler til den orange stik på computeren . Tilslut bageste surround -højttalere til det sorte stik på computeren . Hvis du har en 7,1 surround system med midten surround -højttalere , skal du tilslutte dem til grå stik på computeren . Bemærk, at mange surround systemer har også en center -enhed , der håndterer surround sound behandlingen Højttalerne skal også være tilsluttet denne enhed som angivet i instruktionsbogen for produktet .
6 .
Connect en højttaler system med en digital indgang ved at sætte kablet i digital udgang på bagsiden af din computer . Hvis højttaleren systemet bruger en optisk digital stik , stikket på bagsiden af computeren er generelt firkantede med en plast, der skal fjernes . En coaxial digital stik rejses som en RCA -stik . Hvis det er farvekodede , er det lyse orange .
7 .
Tilslut et højttalersystem med et USB-stik ved at installere driversoftwaren fra den medfølgende disk derefter sætte højttalersystemet ind i ethvert åbne USB -port når du bliver bedt af softwaren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fortælle om din AMD CPU er 64 bit ? 

Kommentarer

Code:
change