hvordan man kan udføre fejlfinding på en computer , der tændes , men med ingen skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-19

Hvis der ikke videobillede vises på din computerskærm , når du tænder din maskine , er det tydeligt, at du har et problem . Det er ikke klart, præcis hvad problemet er . Med denne form for spørgsmål den løsning kan koste dig fra $ 10 ( erstatter en defekt video kabel ) eller $ 200 ( købe en ny skærm ) . Den eneste måde du vil finde ud af er , hvis du løse problemet og komme til roden af præcis hvad der er årsag til problemet i første omgang
1 .
Sørg computerskærm er tilsluttet og tændt . En computerskærm vil kræve en ekstern strømkilde for at drive, så sørg for , at skærmen er både tilsluttet en stikkontakt samt tændt " ON ".
2 .
Sørg skærmkablet er sluttet korrekt til begge enheder . En løs kabel kan potentielt medføre en skærm ikke fungerer ordentligt , så sørg for videokablet bruges til at forbinde skærmen til computeren er tilsluttet til begge disse to stykker udstyr .
3 .

Test skærmkablet til at sikre det virker . At gøre dette , skal du fjerne skærmkablet fra computeren opsætning og bruge det til at tilslutte en separat skærm til en separat computer ( hvis du har udstyr til rådighed i dit hjem ) . Hvis skærmkablet arbejder med en anden computer og skærm opsætning , så problemet ligger , enten med din skærm eller din computer . Hvis den separate monitor og computer opsætning ikke arbejde, hvor de engang gjorde, så problemet ligger hos kabel , og du bliver nødt til at erstatte det .
4 .
Prøv en anden skærm med din computer . Hvis du har mere end én computer opsætning i dit hjem ( eller kan låne en computer skærm fra en ven ) , kan du prøve at slutte den til din eksisterende computer opsætning . Hvis denne skærm virker , din oprindelige skærm er defekt og skal udskiftes . Hvis denne skærm ikke virker , problemet ligger hos skærmkortet i computeren .

gode råd og advarsler


  • En ting er at lytte efter, når du tænder for din Computeren er POST bip koder muligvis udledes af din computer . Disse er korte bip designet til at gøre dig opmærksom på et alvorligt problem med dit udstyr . Alle computerproducenter har en særlig kode til at angive et problem med enten bundkortet eller computerens skærmkort . Hvis dette bip-kode , der sker , når du tænder din computer, kan det være en instant tegn på, at der er noget alvorligt galt . Konsultere listen i afsnittet "Referencer" i denne artikel for at finde de bip-kode i forbindelse med videoen komponenterne i computeren .


  • Previous:nothing Next:hvordan du deaktiverer interne mikrofoner på en dell 1720 bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change