hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell AIO printeren for at modtage faxer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-18

Dell AIO ( al-i-en ) printere giver en god fleksibilitet for små virksomheder og hjemmekontorer , som har behov for adgang til ikke kun at udskrive , scanne og kopiere funktioner, men også fax . Men ligesom enkeltstående fax -maskiner , kan disse enheder får problemer , der forhindrer dig held modtage faxer . Nogle grundlæggende fejlfinding kan generelt afdække kilden til problemet og hjælpe med at få din fax modtagelse tilbage i orden
1 <. br >
Sørg for, at printeren er tændt , og at det er sluttet til din computer .
2 .
Check telefonledningen til at sikre, at den er ordentligt er tilsluttet til både stikkontakt og printeren . Hvis du har en DSL ( Digital Subscriber Line ) Internetforbindelse , skal du sørge for , at du bruger et filter på telefonen kablet . Internet- udbydere giver normalt flere filtre til kunderne, når de først indhente DSL service .
3 .
Kontroller tilslutningen af dit eksterne modem ( hvis du bruger en ) for at sikre den er aktiv og har en ordentlig forbindelse med din computer .
4 .
Kontroller , at printeren er fyldt med papir . Hvis det ikke er , refill papirbakken .
5 .
Fjern papir fra valserne , hvis printeren viser, at der er papirstop . Hvis du kan se på siden , skal du blot gisp den med to hænder og jævnt træk den , indtil det er fjernet . Hvis du ikke kan se den side , skal du slukke printeren , løfte printeren låget og træk for at fjerne siden.


Previous:nothing Next:hvordan du bruger din bærbare computer som en ekstra skærm 

Kommentarer

Code:
change