hvordan man kan udføre fejlfinding på en logitech trådløst tastatur & mus

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-17

Logitech trådløs tastatur og mus pakker frigøre dig fra begrænsningerne af trådede tastaturer og mus ved at tillade dig at bruge din computer uden et virvar af ledninger . Du kan bruge dit trådløse tastatur og mus fra mange rum , så du kan dase på sofaen eller i sengen , mens du arbejder . Hvis dit trådløse tastatur og mus ikke fungerer korrekt , kan du bestemme kilden til problemet ved systematisk at tjekke din mus og tastatur til problemer
1 .
Kontroller at den trådløse modtager er sluttet til din computer . Tryk på " Connect " knappen i bunden af modtageren til at forsøge genforene din mus og tastatur til computeren . Hvis din mus og tastatur bruger Bluetooth , sikre, at din computers Bluetooth er aktiv , og registrerer mus og tastatur .
2 .
Kontroller at se, om tastaturet og musen er tændt . Hvis strømindikatoren lyser på tastaturet og musen ikke er grønne , skal du trykke på "Power " knappen for at tænde tastaturet og musen på .
3 .
Tjek batterierne i musen og tastaturet . Hvis batterierne er døde , erstatte dem med friske batterier og tilslut mus og tastatur til computeren ved at trykke på " Connect " knappen i bunden af den trådløse modtager er tilsluttet computeren . Hvis din mus og tastatur bruge genopladelige batterier , så lad batterierne oplades , før du bruger enheden igen .
4 .
Afinstaller og geninstaller dine trådløse tastatur og mus chauffører . Nogle gange , Logitech driverne er skyld i en dårlig forbindelse . Brug Kontrolpanel til at afinstallere den gamle drivere , så besøg Logitechs hjemmeside og installere de nyeste drivere til dit tastatur og mus .
5 .
Søg på Logitechs support database . Hvis dit tastatur og mus stadig ikke til at fungere ordentligt , kan du besøge Logitechs supportwebsted , og søg på supportsiden for dit produkt for specifikke løsninger .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit tastatur og mus er blevet ikke-funktionelle, kan du være berettiget til at få dem udskiftet under garantien .
 • Hvis du skal afinstallere og geninstallere driverne til dit tastatur og mus , midlertidigt tilslutte et kabel tastatur og en mus til computeren . Din trådløse tastatur og mus kan midlertidigt ude af drift under geninstallationen procedure .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger skarpe fokus -6700 faxmaskine   

  Kommentarer

  Code:
  change