hvordan man lægger en multimedie-projektor

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Hvis gennemføre kurser er en del af dit job , kan en multimedie-projektor være en stor hjælp . Når denne projektor er tilsluttet din computer , kan du dele oplysninger på din computer skærm med alle i lokalet , hvilket gør det nemmere at oplære nye medarbejdere , adfærd produkt demoer og dele din viden

Du skal bruge: .
Projektor .
Computer .
Monitorkabel .


1 .
Find et godt sted at placere projektoren og computeren . Projektoren skal placeres , så du har en straight skudt til et tomt væg eller et stående skærm . Computeren skal placeres på en måde, der gør det nemt for dig at bruge .
2 .
Slut skærmkablet fra bagsiden af computeren til bagsiden af projektoren. På mange computere og projektorer dette stik , vil blive farvet blå for at gøre det lettere at finde . Stikket vil være lille og næsten kvadratiske .
3 .
Stram skruerne på skærmkablerne at sikre, at de er tætte . Hvis enderne af kablet ikke sidder ordentligt , vil du have problemer med video .
4 .
Slut netledningerne til både computeren og projektoren , og sæt dem begge ind
5 .
Tænd projektoren , og tænd derefter computeren. Tryk på " Input " knappen på projektoren , indtil du ser din computerskærm vises på væggen .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer dell xps140 tastatur 

Kommentarer

Code:
change