hvordan man opbygger en AMD computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-28

Opbygning af din egen computer kan du vælge præcis hvilke komponenter du ønsker . AMD-baserede systemer er meget populære i denne henseende, idet de består af magtfulde komponenter , der også er generelt billigere end deres konkurrenter , som i 2010 . Du kan nemt samle disse komponenter i den stationære pc , du drømmer om

Du skal bruge: .
AMD CPU med ventilator
Bundkort kompatibelt med AMD CPU .
RAM -moduler .
Harddisk .
Optiske drev.
Desktop-pc sag.


1 .
Sæt AMD CPU i CPU'en slot på bundkortet . Skub låsehåndtaget på slot ned for at låse CPU på plads .
2 .
Placer ventilatoren , der fulgte med din AMD CPU på toppen af soklen og lås den på plads ved at trykke på Den udvidelse fødderne af fan i hullerne , der omgiver stikket på bundkortet . Dreje knappen på toppen af hver fod for at låse fan på plads
3
Placer hukommelsesmodulet i en 25- graders vinkel i hukommelsesporten , og tryk forsigtigt opad til 90 .-grader . Hukommelsesmodulet vil gøre en akustisk " snap " som det låser på plads . Gentag for hver hukommelsesmodul , du installerer .
4 .
forsigtigt placerer bundkortet i pc'en sagen og bemærk hvor hullerne på kanten af bundkortet i linje med huller i bunden af sagen . Fjern bundkort og skru risers , der fulgte med din sag i disse huller .
5 .
Sæt bundkortet tilbage i sagen , og skru pladen og til risers , du lige har installeret . Sørg for at bruge plastic skiver mellem skruerne og bundkortet for at undgå kortslutning af din pc .
6 .
Skub det optiske drev og harddisken i den relevante slots i sagen . Fastgør dem ned med skruer og forsigtigt skubbe imod dem for at sikre, at de er sikre . Brug SATA kabler , der fulgte med dit bundkort at forbinde harddisken og det optiske drev til bestyrelsen selv . Husk også at sætte strøm stikkene fra sagen i begge drev som godt.
7 .
Tilslut eksterne USB og Firewire -port kabler til bundkortet . Disse kabler vil kun stikket i deres relevante enheder, og kun den rigtige måde . Også stik i pc- højttaler , harddisk adgang LED , og afbryderen /LED -forbindelser fra sagen i bundkortet .
8 .
Slut tastatur, mus og skærm til PC'en , efterfulgt af strømkablet . Tryk på afbryderen på sagen . Hvis din computer starter op med et enkelt bip fra pc-højttaler , så computeren er klar til at have et operativsystem læsset på det . Hvis computeren ikke tændes , skal du kontrollere alle kabler , der er sluttet til bundkortet .

gode råd og advarsler


  • aldrig arbejdet på de indre komponenter i en AMD computeren, mens netledningen er sat i. Gør det steder, hvor du i risiko for elektrisk stød .


  • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en acer skærm uden lyd     

    Kommentarer

    Code:
    change