hvordan man opbygger en computer med Phenom

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

Der er masser , eller hvorfor en person ønsker at opbygge en computer. Du får lige hvad du vil have i stedet for at gøre afvejninger med præ-konfigurerede PC'er . Du har tendens til at spare penge ved ikke at købe en pre-konfigureret PC . Opbygning af din egen pc er noget , du kan have stolthed i , og det vil bidrage til at gøre indre funktioner i en pc synes mindre mystisk . Opbygning af et pc med en AMD Phenom CPU er ikke anderledes eller sværere end at bygge en anden pc

Du skal bruge: .
# 2 og # 1 Phillips skruetrækkere
Lille flad skruetrækker .
Anti-statisk håndledsrem.
Sag .
AM2 + eller AM3 baserede bundkort .
PSU ( strømforsyning ) .
Phenom CPU ( central processing unit ) .
Heatsink og blæser til CPU'en .
RAM ( random access memory ) .
Optiske drev.
HDD ( harddisk ) .
Videokort .
Lydkort ( ekstraudstyr) .

Opsætning


1 .
Oprette et arbejdsområde stor nok til at lægge ud dele og stadig have plads til at sætte sammen computeren . Brug et hvidt lagen til at beskytte arbejdsområdet overfladen og at finde små dele , der får droppet lettere .
2 .
Åben sag og sæt den på sin side . Sæt alle de dele ud omkring din sag på deres anti-statisk poser . Hold skruer og kabler ved siden af de dele , der fulgte med dem .
3 .
Læg bundkortet , RAM og CPU sammen uden tilfældet for test . Sæt PSU i bundkortet og grafikkortet ( hvis den skal ekstern strømforsyning ) . Hook en skærm op til skærmkortet . Tænde systemet ved hjælp af flad skruetrækker til korte de 2 stifter af afbryderen header . Brug den bundkortets manual , hvis du ikke kan finde de 2 ben . Hvis du tænder for systemet og få bip koder derefter fjerne og re-sæde skærmkortet og RAM , så tænde for den igen . Hvis du får bip koder igen , så brug er forbundet nedenstående skema til at dechifrere bip-kode og erstatte den defekte del . Frakobl grafikkort , men ikke RAM og CPU .

Installation


1 .
Installer Input /Output plade til bundkortet ind i sagen . Skru bundkort modsætninger i hullerne der matcher din bundkort . Indstil bundkort i sagen , ryg kant først , foring op stikkene til huller af I /O- plade . Fastgør brættet fast i sagen ved hjælp af de medfølgende skruer .
2 .
Installer video og lyd kort. Fjern slot panelerne , hvor kortene skal installeres . Sæt kortene fast i deres slots . Bruge den medfølgende skruer for at sikre dem .
3 .
Installer HDD og optiske drev ind i båse , du vil have dem i. Der kan være punch-outs i de 5 1/4-inch bugter , så du kan blive nødt til at fjerne en at installere det optiske drev . Brug skruerne medtaget for at fastgøre drev i deres respektive fag .
4 .
Installer PSU . Monter strømkablerne til bundkortet , det optiske drev og HDD . Fastgør frontpanelet forbindelser ( strøm /reset afbrydere og LED-indikatorer ) , og tilslut alle andre valgfrie frontpanel forbindelser , du ønsker . Fastgør HDD og optiske drev datakabler . Stik i sagen fans . Læg sidepanel på sagen og sikre den med sin skruer .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller en udløbet hk blækpatron 

Kommentarer

Code:
change