hvordan man opbygger en computer rig

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-16

Der er mange grunde til at bygge en computer . Først og fremmest er det faktum, at du får præcis , hvad du ønsker i stedet for at skulle vælge mellem pre-konfigureret modeller . Du kan også spare penge . Opbygning af dit eget system kan give dig en følelse af stolthed i din bedrift , og det hjælper til at afmystificere de interne arbejdsgange på en computer

Du skal bruge: .
# 2 og # 1 Phillips skruetrækkere
Lille flad skruetrækker .
Anti-statisk håndledsrem.
Sag .
PSU ( Power Supply Unit ) .
CPU ( Central Processing Unit ) .
Heatsink og blæser til CPU .
RAM ( Random Access Memory ) .
Bundkort .
HDD ( Hard Disk Drive ) .
Optiske drev.
Videokort .
Lydkort ( ekstraudstyr) .

Opsætning


1 .
Opsæt et arbejdsområde stor nok til at lægge ud alle dele og har plads til samle computeren . Brug en gammel hvid plade for at beskytte overfladen af din arbejdsplads og for at gøre det lettere at finde faldt små dele .
2 .
Sæt sagen på sin side og åbne dækslet . Sæt alle komponenterne ud omkring sagen på toppen af deres anti-statisk poser . Hold og skruer eller kabler , der fulgte med de komponenter, ved siden af dem .
3 .
Saml bundkort , RAM , CPU ( med heatsink og blæser ) og skærmkort uden for sagen først at teste dem . Sæt PSU strømstik i bundkortet og grafikkortet , hvis det kræver ekstern strømforsyning . Tilslut skærmkort til en skærm . Tænd for systemet på ved hjælp af små flad skruetrækker til at forbinde de to stifter er markeret til afbryderen på bundkortet . Reference bundkortets manual for at finde den rette to ben . Hvis systemet beføjelser op , og du får bip koder , re-sæde skærmkortet og RAM og tænd igen . Hvis du stadig får bip -koder, til at henvise til diagrammet på nedenstående link skelne , hvilken del ikke fungerer , og erstatte den . Fjern videokortet , men lad RAM og CPU .

Installation


1 .
Installer I /O ( Input /Output ) plade , der fulgte med dit bundkort ind i sagen . Installer messing bundkortet modsætninger i de stillinger, der matcher huller af dit bundkort . Placer bundkortet ind i sagen bagkant første til at passe det ind i hullerne i I /O- plade . Brug de medfølgende skruer til at fastgøre bestyrelsen fast i sagen.
2 .
Installer grafikkort og lydkort ( hvis du har købt en ) . Fjern slot panelerne bag de steder , hvor kortene skal installeres . Sæt kortene lige ned i deres slots fast . Fastgør skruerne fast til at holde dem på plads .
3 .
installere det optiske drev og HDD ind i deres respektive fag . Du har måske til at fjerne en punch -out i de 5 1/4-inch bugten for det optiske drev . Brug de medfølgende skruer til at fast fastgøre drev i deres båse .
4 .
Installer PSU . Fastgør bundkort , grafikkort og køre elkabler . Fastgør frontpanelet LED og power /reset -knappen forbindelser , og tilslut alle andre frontpanel forbindelser, som du vil have, såsom USB , Firewire og mikrofon /stik til hovedtelefoner . Fastgør datakablet til HDD og optiske drev . Plug i hvert fald fans du vil bruge . Læg sidepanel tilbage på sagen og sikre den med sin skruer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde blækpatroner til en HP c8773a 

Kommentarer

Code:
change