hvordan man permanent rense en pc -harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-08

Ligegyldigt computeren , er der sandsynligvis oplysninger på harddisken , du ønsker at holde private og personlige , herunder spor af dokumenter og websider . For at slette beviser for disse filer helt , skal du helt tørre din pc 's harddisk . Dette gøres ved elektronisk makulering disse filer , så de aldrig kan inddrives . Den måde at opnå dette er ved hjælp af en af flere specielle software applikationer . Navnlig én , der anvendes hyppigt af det amerikanske forsvarsministerium , kan downloades via internettet og ansat til permanent at slette filer fra din harddisk .

Du skal bruge:
Computer med harddisk , du ønsker at rengøre
. Internetforbindelse.
Tomme cd , diskette eller USB- drev .

Hvordan det


1 .
Slut den computer, du ønsker at tørre til Internettet og navigere til denne hjemmeside: www. dban. org . Det er her, kan du finde information om Dark 's Boot og Nuke , eller DBAN . Læs dette materiale grundigt at være sikker på , at hvad dette program kan gøre, er , hvad du ønsker at gøre , fuldstændig og permanent rense din harddisk af alle filer .
2 .
Navigér til denne website---sourceforge. net/projects/dban--- at begynde at downloade DBAN . Programmet giver dig mulighed for at downloade til en cd , en USB- drev , eller en diskette . Afgøre, hvilken af de tre muligheder , du ønsker , og klik derefter på for at downloade programmet .
3 .
Burn programmet til din harddisk eller USB- drev . Placer disken eller USB -drev i den computer, du ønsker at slette , idet visse computeren er sat til at starte fra den enhed, du bruger . Når computeren begynder at starte op, vil du se en mulighed skærmen .
4 .
Efter opstart , kan du enten skrive i " autonuke " og lad DBAN automatisk rense din harddisk eller tryk på Enter-tasten og vælge interaktiv tilstand . En liste over dine diske vises på skærmen . Tryk på mellemrumstasten , og dette vil give dig mulighed for at vælge de diske , du vil rengøre . Hvis du trykker på M , får du en række muligheder for , hvordan en effektiv du ønsker at være i færd med at tørre disken , herunder det amerikanske forsvarsministerium mulighed mærket som DOD-5220. 22- M .
5 .
Når du har besluttet hvilken mulighed for at bruge , tryk F -10 til at begynde at tørre alle data fra harddisken . Afhængig af størrelsen på din harddisk , kan processen tage flere minutter eller så længe en time .

gode råd og advarsler


 • Læs så meget som muligt på Den DBAN hjemmeside om hvad programmet er designet til at gøre for at være sikker på , at permanent at rense harddisken er, hvad du ønsker at opnå .
 • DBAN giver mulighed for flere avancerede muligheder og grad af effektivitet med programmet . Overveje alle af dem til at vælge den, der er bedst til dit behov .
 • Sikkerhedskopier alle data , du ønsker at holde på en bærbar harddisk , diskette eller USB -drev . De data, du tør blive permanent gendannes .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en dell TrueMobile 355 Bluetooth-modul til en inspiron 1721 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change