hvordan man vælger en video kort til en ny computer bygge

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-28

Dit valg af skærmkort kan være den vigtigste beslutning , du laver, når bygge en ny computer . Da de fleste bruger-relaterede output er rettet mod skærmen , hovedparten af din nye computer 's produktion vil blive kanaliseret gennem dette kort . Hastigheden af kortets grafiske processor ( GPU ) og dens hukommelse vil bestemme, hvordan glat den vil fungere , mens du spiller film , spil eller animation . Vælge hvilket kort er det rigtige for dig, afhænger af det ønskede præstationsniveau og kompatibilitet med dit operativsystem , bundkort og budget .

Du skal bruge:
Bundkort
. Operativsystem .
Computer sag .


1 .
Undersøg dit bundkort og afgøre, hvad slags slot du har til rådighed til dit grafikkort . De mest almindelige typer af ekspansion slots til en video kort er PCI-e , AGP og PCI . Hvis du ikke er i stand til at fortælle de forskellige typer af slots fra hinanden ved at se på dem høre dit bundkort dokumentation . PCI-e slot vil tilbyde den hurtigste interface med dit system , efterfulgt af AGP og PCI slots .
2 .
fastslå foreneligheden af skærmkortet med dit operativsystem . Et hurtigt , billigt kort med mere hukommelse , end du har brug for vil ikke gøre dig godt , hvis dit operativsystem ikke kan kommunikere med den . Links til de hardware-kompatibilitet lister for de seneste to gentagelser af Windows er givet i Ressourcer . Skærmkortproducentens hjemmesider vil også tilbyde information og drivere til forskellige styresystemer .
3 .
sammenligne størrelsen af kortet til det beløb af plads til rådighed i sagen. Du kan have problemer med at klemme et stort antal kort med en køleplade og blæser ind i en lav profil sag . Overvej bredden af kortet så godt. Udvidelsen slots på nogle bundkort er tætliggende . Hvis den monterede komponenter udvide mere end halvdelen af en tomme over overfladen af kortet , kan det være svært at bruge den tilstødende plads .
4 .
Bestem din hastighed og hukommelse krav . Skærmkortet grafiske processing unit ( GPU ) vil håndtere de fleste af arbejdet med at sætte billeder på skærmen . Hastigheden på GPU og mængden af hukommelse det er i stand til at løse , vil have en direkte indflydelse på kvaliteten af billedgengivelse og animation . Vælg et kort med en hurtig GPU og mindst en gigabyte hukommelse til spil eller redaktionelle programmer . De fleste tekstbehandlingsprogrammer og business-applikationer kommer til at fungere godt med mindre ledig video hukommelse og en langsommere GPU .
5 .
overveje, hvilken type skærm du vil bruge . Ældre skærme bruger et analogt signal til at producere billedet på skærmen . Nyere kort producerer et digitalt signal . Adaptere er tilgængelige for de fleste kort . Tjek video output type og adapter tilgængelighed inden de køber kortet .

gode råd og advarsler


 • En højere pris betyder ikke nødvendigvis bedre ydelse .
 • Læs performance sammenligning anmeldelser . Ikke alle kort er skabt lige . Fabrikanterne har været kendt for at være optimistisk , når rating grafisk behandling hastighed og ydeevne . CNET. com og PCMag. com er gode steder at begynde at lede efter anmeldelser . GPUReview. com er et site dedikeret til skærmkort sammenligninger ( se Resources ) .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan indtaste en bios acer hukommelsesopgradering   

  Kommentarer

  Code:
  change