hydraulisk presse komponenter

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

En hydraulisk presse er en maskine designet til tunge løft og trykkraft og bruges også til at klippe og punch metalkomponenter til brug i industrielle applikationer og montage . Hydrauliske pressere virksomhed bygger på princippet om håndtaget , med øget effektivitet som følge af løft fra hydrauliske komponenter . Moderne presser har fem komponenter : . den hydrauliske presse, foderstoffer aktuatorer , tryk intensifiers , værktøj og controllere

hydraulisk presse

Den hydrauliske tryk er den primære del af denne maskine , som metal er placeret , og slog i form efter operatørens specifikationer . Sengen af pressen flytter for at flytte metallet under maskinens stansning mekanisme derefter klikker på plads , da punch er tvunget gennem metal . Denne proces er så gentages, indtil alle de ønskede huller er blevet slået i metal .

Feed aktuatorer

Feed aktuatorer er sensorer , der afgør den aktuelle position af pressen og sikre, at den bevæger sig i den korrekte position i forhold til punch ovenfor , forblive på plads , før metal er slået . De er styret af computeren input fra pressen operatør .

Pressure intensifer

Et tryk intensifier system er drevet af komprimeret luft og kontrol overtryk begivenheder gennem en serie af mangfoldigheder og trykreguleringsventiler .

Tooling

Værktøjsfabrik henviser til dør og skær af forskellige former og størrelser , der bruges til at punch gennem metal på pressen . Skær er beregnet til at blive ændret hurtigt og nemt og til at låse på plads for at undgå utilsigtede mærker eller punkterer af metallet . Værktøj er udformet på basis af hård , slidstærk stål for at minimere slid forårsaget af hyppig, gentagen sammenstød med andre metaller .

Controller

Regulatoren er en computer interface hvor operatøren kan programmere og sende kommandoer til pressen , så maskinen til at udføre en enkelt eller gentagne opgaver baseret på operatørens input.


Previous:nothing Next:hvordan du brænder en musik- cd på min HP Pavilion 

Kommentarer

Code:
change