instruktioner for genpåfyldning en hp c6657a

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

HP C6657A blækpatron , også betegnet som HP 57 , er en trefarvet blækpatron til HP printere , der besidder 17 ml blæk . Du kan genopfylde patronen med en refill kit kan købes på de fleste kontorartikler butikker og online . Genopfyldning en patron i hjemmet i stedet for at købe en ny patron kan spare penge . Hvis du ikke er fortrolig med genpåfyldning processen , vil nogle kontorartikler butikker refill det for dig

Du skal bruge: .
Køkkenrulle
Refill kit til HP 57 .


1 .
Fjern blækpatronen fra printeren . Konkrete skridt vil afhænge af din printer , men der er som regel en blæk -knappen på forsiden af printeren , der blinker , når en patron er lavt , eller en option i indstillingerne /setup-menuen til at ændre patronen . Cylinderampullerne vil flytte på plads , og du kan fjerne det ved forsigtigt at trække den op af rillen i en vinkel . Placer patronen på køkkenrulle for at beskytte dit arbejdsområde .
2 .
Træk etiketten på toppen af patronen , udsætter refill hullerne .
3 .
Fyld sprøjten følger med sættet med 5 ml af den farve , du ønsker at genopfylde . Sprøjten kan have en sikkerhedsmargen loft over ende-fjern låget , før du forsøger at fylde den med blæk . Sæt den smalle ende af sprøjten ind i blækhus og trække den anden ende indtil blækket når 5 ml mærket på siden af sprøjten .
4 .
Sæt sprøjten ind i det rigtige hul for den farve, som du fyldte sprøjten. Hullet på den nederste venstre er til gult , hullet på toppen er for magenta og hullet i bunden til højre er for cyan .
5 .
Injicer langsomt blæk ind i hullet , indtil svampen er fuld . Blæk kan løbe ud af toppen, når den er fuld . Dække de to huller, som du ikke udfylder , mens du arbejder .
6 .
Fyld de to andre farver med blæk efter den samme proces , derefter returnere den patron til printeren . Kørt mindst en rengøring , efter anvisningerne i manualen til din printer . Udskriv en testside .

gode råd og advarsler


  • For det bedste resultat , lad genopfyldt patron sidder i printeren for 8 timer efter opfyldning , så blækket kan suge ind svampen .


  • Previous:nothing Next:epson inkjet refill instruktioner     

    Kommentarer

    Code:
    change