instruktioner til hvordan du genopfylde en hp 22 farve blækpatron

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-04

Afhængigt af hvor mange farvetryk job, du jævnligt har brug for at produktet på din HP printer , kan du erstatte din HP 22 farve blækpatron flere gange om året eller flere gange om måneden . Hvis du sap blækket i en HP22 farve blækpatron hurtigt , omkostningerne ved udskiftning af blækpatronen, når det kører tør for blæk kan være dyrt . En af de enkleste måder at spare penge på HP 22 Colour Ink Cartridges er at genopfylde patroner stedet for at smide gamle patroner væk

Du skal bruge: .
Tøm HP 22 blækpatron .
3 , 10cc sprøjter .
Magenta , gul og cyan blæk .


1 .
Refill en HP 22 farve blækpatron kun hvis du har værktøjerne til at genopfylde den med det samme . En tom blækpatron tørrer ud i løbet af dagen-og nogle gange kun timer-i tørre omgivelser . Når tørret , blækpatronen former sprøde blæk på indersiden , som kan skade din printer .
2 .
Buy den korrekte type blæk . Forskellige modeller af blækpatroner anvender forskellige typer af blæk , og du skal have den rigtige blæk type for den patron kan fungere efter hensigten . Du kan købe blæk refill kits , der er specifikt lavet til din printer .
3 .
Fjern HP 22 blækpatron fra printeren, og placer det på en overdækket overflade . Skræl væk top mærket og fem huller vil blive afsløret på toppen af patronen , en foroven og fire i en kvadratisk form .
4 .
Fyld en sprøjte med 5 ml magenta blæk . Placér spidsen af sprøjten i hullet i toppen af patronen. Tryk stemplet langsomt at injicere magenta blæk ind i svampen . Fyld indtil blækket vises rundt om sprøjten eller indtil sprøjten er tom .
5 .
Gentag processen for de to andre farver ved at udfylde en ny sprøjte med gule og derefter med cyan og indsprøjtning af farverne i de relevante huller på patronen . Den gule blæk går ind i et af hullerne i venstre side af pladsen form og cyan går ind i et af hullerne på højre side af torvet .
6 .
Udskift etiketten , hvis det stadig holder . Retur patronen til printeren .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at undgå utilsigtet krydskontaminering af de tre trykfarver , kan du dække de huller, du ikke bruger med tape under påfyldning processen.
 • Sprøjter og blæk kan købes online på steder som Printer tankstation og Amazon. com .


 • Previous:nothing Next:om video memory cards   

  Kommentarer

  Code:
  change