logitech trådløst tastatur fejlfinding

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-10

Logitech er en producent af computer -controllere , herunder mus , video game controllere , trådløs controllere og keyboards . Hvis du har et trådløst Logitech tastatur , kan du lejlighedsvis løbe ind i problemer , når computeren ikke registrerer den registeransvarlige . Hvis dette er tilfældet, skal du hurtigt at løse problemet med henblik på at begynde at bruge tastaturet igen

Du skal bruge: .
Trådløs sender
. Driver installations-cd'en .


1 .
Strøm computeren ned , lad det sidde et øjeblik , og tænd for den igen . Nogle gange, hvis du indsætter den trådløse sender , mens computeren er starter op , kan systemet ikke opdage det . Genstart computeren kan løse problemet .
2 .
Tjek den trådløse sender for at sikre, at det er indsat helt i en USB -port . Hvis senderen ikke er helt i havnen dit tastatur kommer ikke til at fungere .
3 .
Klik på " Start " knappen efterfulgt af " Control Panel " og vælg derefter " tastatur controller " valgmulighed . Når "tastatur " vises , skal du sørge for at vælge den Logitechs trådløse tastatur som din standard tastatur .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Hvis du ikke har installeret drivere endnu ( eller hvis driverne er fjernet ) tastaturet ikke fungerer , fordi computeren ikke vide, hvordan man kommunikerer med den .
5 .
Udskift batterierne i tastaturet . Selv om batterierne er normalt god for et par år , er det muligt, at de er ude af kraft .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en HP 22 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change