om video memory cards

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-04

Grafikkort er et af de vigtigste komponenter i fastsættelsen af en pc 's grafik ydeevne , især med 3D rendering . Der er snesevis af kort at vælge imellem , og beslutte, hvilken en vil passe til dine behov kan være en udfordring . Forståelse hver af de centrale komponenter og funktioner i en skærmkort er af afgørende betydning at gøre det bedste valg for et køb

Graphic Processing Unit

Den Grafiske Processing Unit ( GPU ) er kernen i dit grafikkort . Den behandler grafisk information på samme måde som din Central Processing Unit ( CPU ) bearbejder data til din PC . Dens hastighed er i sidste ende hastigheden på dit grafikkort , så jo hurtigere det er hurtigere dit kort vil være i stand til at manipulere billeder og gøre 3D -spil .

Memory

Mens GPU bestemmer behandlingen hastigheden på dit videokort , hukommelsen afgør , hvor mange oplysninger det kan behandle på en gang . Jo mere hukommelse , den har , jo større filer det kan samtidig manipulere . I sidste ende , store minder også føre til et løft i hastighed . Hvis du leder efter en hurtig kort , sikre, at det har både en stærk GPU og en stor mængde hukommelse . Hukommelse kommer i form af Random Access Memory ( RAM ) . Fra 2010 , er 256 betragtes som lav-ende , mens 1 GB RAM er high-end .

Interface

Bundkort er især om, hvilke typer grafikkort , de vil acceptere . Der er to primære interface formater : AGP og PCI-E . AGP er i vid udstrækning er forældede og sjældent vises i nye bundkort . PCI-E har flere versioner , herunder PCI-E 1,0 x1 , x2 , x4 , x8 og x16 . Det har også en PCI-E 2,0 x16 model . Disse er generelt udskiftelige , så du kan installere et PCI-E 2,0 kort på et PCI-E 1,0 bundkort og sandsynligvis det vil virke . Det vil dog ikke arbejde med fuld effekt . I stedet vil det være begrænset til udførelsen af 1,0 interface . Så i eksemplet ovenfor , ville PCI-E 2,0 kortet opererer på de lavere niveauer i PCI-E 1,0 kortet . AGP og PCI-E må ikke ombyttes.

Input /Output porte

Den video -kortets udgange afgøre, hvilken slags skærm det kan støtte . Ældre skærme bruger VGA kabler og har brug for en VGA udgang , mens high definition modeller bruger DVI eller HDMI -porte . Desuden har nogle skærmkort indgangsporte til at give dig se kabel -tv på din computer .

DirectX

DirectX er Microsofts grafik software . Det er en central del af mange videospil , og i væsentlig grad påvirker de spil ' look og hastighed . Ikke alle grafikkort understøtter alle former for DirectX , dog . DirectX 11 , for eksempel virker kun på video kort fremstillet efter fald på 202C og så virker kun på nogle af dem . I stedet skal tidligere kort udnytte DirectX 10 eller endda 9 . Dette kan begrænse dig fra at nyde visse spil eller drage fordel af særlige grafiske funktioner .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en hk 99 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change