oplysninger om eksterne modemer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-02

Modemer var den oprindelige hardware til internetforbindelser. Modemer bruge telefonlinjen til at ringe op i en modtagende server, som giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til internettet. Bredbåndsforbindelser har erstattet modem opkaldsforbindelse , men nogle brugere har ikke bredbånd i deres område . Af denne grund er modemmer stadig bruges af nogle computerbrugere

Betydning

Selvom modemer er blevet erstattet af bredbånd , giver en ekstern enhed brugere uden bredbånd mulighed for at oprette forbindelse til internettet . Eksterne modemer er overkommelige enheder , der kan findes på enhver computer hardware butik . De er også mere praktisk end et internt modem , fordi de opretter forbindelse til en seriel port på bagsiden af en computer sag .

Funktion

Eksterne modemer har hardwareenhedsdrivere at interface med operativsystemet. Når de først er installeret, kan en bruger ringe ud ved hjælp af en telefonlinje . Telefonlinjen er tilsluttet direkte i hardwaren . Når brugeren anmoder om en Internet web -side, ringer modemet automatisk ud ved hjælp af telefonforbindelse . Telefonnummeret er forprogrammeret i computeren af brugerens internetudbyder .

Typer

Den første modemer overførte data meget langsommere hastigheder . Indledende modem hastigheder inkluderet 14,4 og 28,8 kilobit per sekund . Nuværende overførselshastigheder fælles for eksterne modemer er kun 56 kilobit per sekund . Det er meget langsommere end bredbåndshastigheder , som er ca 1,44 megabit per sekund . Af denne grund er hjemmeside designere opfordres til at give langsommere adgang webstedssider for folk , der bruger mobiltelefoner eller modemer til internetadgang .

Overvejelser

Det mest ubekvemme aspekt af et eksternt modem er dens telefonlinje brug . Når modemet ringer ud til internettet, kan brugerens telefonen ikke anvendes . Dette er modsat DSL -forbindelser , der bruger telefonen , men overførsel på forskellige frekvenser , så telefonsamtaler ikke afbrudt . Modemmer er også forstyrret af indgående telefonopkald , så opkald i venteposition afbryde dataoverførslen .

Advarsel

Nogle Internet udbydere ikke giver dialup numre længere . Inden du vælger at købe et eksternt modem , sikre internetudbyder i området giver dialup numre, som giver adgang til modem brugere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tjekke mit skærmkort kompatibilitet med ati 

Kommentarer

Code:
change