sammenligning af bærbare computere & desktops

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

Når du køber en ny computer , mange mennesker kæmper vælges mellem at få en stationær computer og en bærbar computer . Forståelse af forskelle mellem en bærbar og en stationær kan gøre det nemmere at vælge over de andre

regnekraft

I lang tid var der en stor kløft mellem den regnekraft , der tilbydes på desktops og bærbare computere. Mens desktops stadig er i stand til at tilbyde højere processor hastighed , og dermed hurtigere computere, bærbare computere er ikke langt bagefter .

Overførsel

Selv om der er noget at stoppe dig fra slæbe rundt på skrivebordet , skærm, tastatur og mus , hvor du går , portabilitet er , hvad den bærbare computer er designet til . Ved at holde alle de komponenter i en lille enhed , kan du få adgang til din computer fra stort set hvor som helst .

Størrelse og rum

Fordi den bærbare computer har alle de nødvendige komponenter installeret på sin lille ramme , er der ikke en skærm , tastatur og mus optage plads . Desuden har andre end strømkablet , der ikke er behov for et rod af kabler at tilslutte alle komponenter sammen .

Opgraderingsmuligheder

Opgradering mange komponenter på skrivebordet , ligesom grafikkort , lydkort eller ekstra enhed havne , er lige så let som at fjerne en kort og installere en anden . På en bærbar computer kan det være særdeles vanskeligt eller umuligt at opgradere mange hardwarefunktioner.

Pris

En bærbar computer 's miniaturiserede komponenter og indviklede samling procedurer gør sin pris højere end en desktop med lignende funktioner . I 2010, er prisen på en bærbar næsten dobbelt så en tilsvarende desktop .


Previous:nothing Next:Hvordan slår jeg lyset op på en Dell Latitude 110l bærbar computer ?



 

Kommentarer

Code:
change