sammenligning af en printer og scanner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-26

Computer printere og scannere er to forskellige og væsentlige dele af edb- hardware, der har eksisteret siden begyndelsen af computere selv . Printere tage brugernes input og skabe et print af denne input på papir af forskellige former og størrelser . Scannere skifte og tage fysisk input og skabe et billede af de nævnte input på brugerens computer

Device Historie

Printere er en computer hardware perifer , der har været kendt siden 1950'erne ( og endnu længere tilbage , når det ikke sammen med en computer ) . Printere begyndte med laser -baseret trykning , der følger af laser-drevet kopimaskiner af tiden . Af 1970'erne og 80'erne , var inkjet-baserede printere født og masse-produktion husholdning printere blev produceret . Scannere blev også født engang i 1950'erne , men ramte ikke den husstand scene indtil slutningen af 1980'erne og ind i 90'erne .

Printere

Computer-baserede printere tage brugernes input ( fra en tilsluttet computer ) og udskrive indeholder resultaterne på papir produkt . Printere kommer i alle forskellige former og størrelser , og er skræddersyet til forskellige papirformater . Der er også flere typer af trykfarver , der anvendes i forskellige typer af grafiske processer. Mange printere i dag forbindelse til en computer via USB , og nu udbredt netværksprintere bruge Ethernet-kabel eller trådløse forbindelser til at dele printere over et netværk mellem computere .

Scannere

Du kan tænke på en scanner , som det modsatte af en printer . Scannere tage fysisk input ( f. eks udskrevne fotos , avisudklip osv. ) og skabe et billede af denne input og sende den til den tilsluttede computer . Kopimaskiner er ligesom scannere i , at de bruger den samme proces for at skabe et billede af de fysiske input og skabe et nyt billede , der skal udskrives direkte ud i stedet for at sendes til en computer .

Combo Devices

I dag , printere , kopimaskiner og scannere til priser, at den gennemsnitlige husstand forbruger har råd til . Mange printer og scanner fremstiller producere all- in-one enheder eller tre-i-en enheder, der har en printer og en scanner i én enhed , hvilket gør det kompatibelt med kopiering så godt.

Nuværende Device Nødvendighed

Næsten enhver forbruger, der køber en computer skal have mindst en printer til at gå sammen med det . Printere og scannere er afgørende for mange forretningsprocesser , undervisningsbrug og endeløse lignende implementeringer . Der er en printer , scanner og kopimaskine på markedet i dag er skræddersyet til alle brugere og ethvert budget .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse på en Acer Aspire 5100 

Kommentarer

Code:
change