usb hukommelse format værktøjer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-25

Der er mange tilgængelige programmer til at formatere USB- lagringsenheder såsom flash -drev og eksterne harddiske . Macintosh -computere , Windows -pc'er og Linux -pc'er har alle formateringsfunktioner integreret i deres operativsystemer , men disse kan være begrænset i omfang af muligheder til rådighed for brugeren udfører format . Som svar på behovet for mere fleksible formatering software , har flere selskaber tilbudt deres egen formatering software .

HP USB Disk Storage Format Tool

Denne software er en variation af det format værktøj , der integreres i alle versioner af Windows-operativsystemet . Den kan downloades gratis og bruges uafhængigt af dit operativsystem indbyggede formatering nytte. HP -programmet adskiller sig fra de fleste andre Windows- formatering programmer . Det vil gøre det muligt for brugeren at gøre en USB -harddisk eller et flashdrev bootbar , gør det muligt at tjene som startdrevet for enhver USB-startbar computer . Dette program kan formatere drev op til 32 GB i FAT32 format .

Active @ KillDisk Hard Drive Viskelæder

KillDisk er en data sletning program, der primært anvendes til at slette følsomme data og forebygge computer forensics og datagendannelse teknikker fra at hente slettede filer . Programmet også virker som en partitioneringsprogrammet og formatering nytte . Det gør det muligt for brugeren at ændre anvendelige størrelse og filsystemet ved formatering af digitale medier .

HDD Low Level Format Tool

Denne freeware program offentliggjort af HDDGURU udfører lavt niveau formatering til USB harddiske og flash- drev og har støtte til andre eksterne medier , såsom flash memory cards og firewire harddiske . Low Level Format Tool kan ændre størrelsen på lagerkapacitet af medier , klare skillevægge og helt slette alle brugerdata . Store og små drev er understøttet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne Intel processor hastighed 

Kommentarer

Code:
change