usb kabel fordele

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-07

Siden midten af 1990'erne, Universal Serial Bus ( USB for korte ) har været den almindelige måde at tilslutte eksterne enheder , såsom en printer eller flashdrev , til en personlig computer . Forud for USB er den standard , var den parallelle port brugt i udstrakt grad . Parallelle kabler har langsomt blevet overskygget af USB til en række årsager .

Speed

USB -kabler er i stand til at transportere 12 megabit per sekund af oplysninger , mens parallelle kabler kun kan støtte 115 kilobit per sekund . Dette giver enheder såsom et digitalt kamera til at overføre data meget hurtigere .

Størrelse

Parallel -port kabler er større i størrelse og kræver mere plads på en computer end en USB- port . Siden indførelsen af USB , er fabrikanterne i stand til at enheder som bærbare computere meget mindre og stadig give flere enheder skal tilsluttes på én gang .

Forbindelsesteknologi og Power

Op til 127 enheder kan tilsluttes til en enkelt USB -port på en computer med brug af en hub for at samle dem . En parallel kabel kun tillader en enkelt enhed , der skal sættes i en havn på et tidspunkt . Derudover kan USB- porte og kabler bære elektrisk strøm til at oplade enheder, såsom en mobiltelefon , mens parallelle kabler ikke kan.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en HP Pavilion a1017c modem 

Kommentarer

Code:
change