hvordan man kan oplade min mac laptop oversøiske

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-06-18

Når du rejser i udlandet med elektroniske indretninger , sætte dig ind i omformere og adaptere , som du får brug for på forhånd kan spare unødvendig hovedpine . Den vekselstrøm ( AC ) magt, der kommer ud af stikkontakten har forskellige spændinger afhængigt af land . De netledninger også tendens til at have have stik , der er formet anderledes end hvad der er fælles for Nordamerika . Uden den rette tilbehør , kan elektroniske enheder, der ikke virker, eller de kan blive beskadiget . Apple laptops såsom Macbook og Macbook Pro er designet med oversøiske funktionalitet i tankerne .

Du skal bruge:
Macintosh bærbar computer med AC -adapter
. Udenlandske adapterstik .
Stikkontakt i væggen.


1 .
Skub hanstik slutningen af din Mac laptop netledning til den udenlandske adapterstik . Den mandlige ende af en prop er ét med stikben . Fordi hele linjen af bærbare Macintosh anordninger omfatter en AC -adapter , der er dobbelt spænding klar , vil du ikke nødt til at bruge et konverteringsprogram .
2 .
Sæt strømforsyningen ind i Mac bærbare .
3 .
Sæt den mandlige ende af udenlandske adapterens stik i stikkontakten . Computeren vil nu registrere , at batteriet oplades .

gode råd og advarsler


  • Du kan købe bærbare rejse kits designet til Mac bærbare computere, der indeholder adaptere passer til de fleste af de lande i verden . Du kan også bare købe en grundlæggende adapter til det land , du besøger .


  • Previous:tips om bærbare computere i klasseværelset Next:hvordan man kan fortælle , når en laserprinter tonerpatron er tom     

    Kommentarer

    Code:
    change