hvordan man kan konvertere en skærm til at se tv

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-04

Disse dage kan vi bruge vores computere til meget mere end e-mail og web surfing . Med det rigtige udstyr , kan du forvandle din computer og fladskærm til en fuldt funktionel hjem underholdning center . Prisen på en god fladskærm kan være flere hundrede dollars mindre end prisen for en tilsvarende størrelse LCD eller plasma -tv , så omdanner din eksisterende monitor til fjernsynet kan spare dig for en masse penge

Du har brug for . :
Computer .
Monitor .
TV- tuner -kort.
Højhastighedsadgang til internettet .


1 .
Tilslut en computer til din monitor , derefter logge på computeren . Sørg for, at computeren har mindst en ledig USB -port til rådighed . Du skal bruge denne gratis USB -port for at indsætte en TV- tuner -kort .
2 .
Køb en tv- tuner kort, du kan bruge sammen med computeren . Disse TV -tuner kort er designet til at opfange gratis , over -the-air udsendelser , så du kan forvandle din gamle computer til et fjernsyn. For at se tv , behøver du ikke en super hurtig computer , men du skal højhastigheds- internetadgang .
3 .
Sæt TV-tuner -kort i computeren USB -drev og lad dit operativsystem til at anerkende den nye enhed og installere driveren til det . Efter at kortet er blevet anerkendt , skal du indsætte installations-cd , der fulgte med kortet , og programmere enheden til at finde de tilgængelige tv- stationer i dit område .
4 .
Opsætning din skærm og computer som en underholdnings- center . Et forlystelsescenter designet til en fladskærm vil arbejde lige så godt med en fladskærm , der er blevet omdannet til et fjernsyn . Du skal blot placere skærmen hvor TV ville gå , og derefter placere computeren inde i bunden af enheden eller på en af hylderne . Sørg for at du har plads nok til at køre skærmkablet og netledningerne til det indre af underholdning center .


Previous:hvordan man etablerer tredjedel skærm på en bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change