hvordan du tilføjer / fjerne hukommelse til din Dell d serien bredde

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-17

Sig du vil tilføje mere hukommelse eller udskifte en dårlig hukommelse modul i din Dell serie D Latitude laptop . Bare følg disse trin og gøre det selv og spare tid og $

Du skal bruge: .
Lille Phillips hoved skruetrækker
Et komfortabelt og godt tændte arbejdsområde .
.


1 .
Tag batteriet . Vend den bærbare computer på hovedet og se efter fjerne denne plade . Hvis din bærbare computer kun har ét hukommelsesmodul installeret vil det være let tilgængelige her . Det andet er sværere at nå under tastaturet . Se trin 5 .
2 .
Fjern plade til at afsløre hukommelsesmodul .
3 .
Pry begge sider væk fra modulet for at fjerne hukommelse .
4 .
Modulet vil delvist " pop up " . Forsigtigt fjerne det fra stikket . Udskift hukommelsen med en ny højere kapacitet modul ( max 2GB ) . Den maksimale mængde hukommelse til rådighed for Windows XP er 4GB . Også begge moduler skal have samme størrelse og type . Hvis du erstatter bare en anbefales det at du udskifter den anden med det samme.
5 .
Nu bliver det en lille smule hårdere ! Helt åben den bærbare computer , så skærmen ligger fladt . Begynd at lirke toppen tastaturet dækslet på højre side .
6 .
lirke låget langsomt ved vrikke den fra side til side for at frigive de mange små tapper holde den på plads .
7 .
Fjern de 3 små sorte skruer, der holder tastaturet på plads langs toppen .
8 .
andet billede af en skrue .
9 .
Endnu et billede af en skrue . Store disse skruer omhyggeligt , som de er nemme at falde, og meget svært at finde , hvis du gør slippe dem .
10 .
Fjern forsigtigt tastaturet igen ved at vrikke fra side til side for at gøre det muligt at bryde fri af de små faner holde den på plads langs siderne og bunden . Der er et bånd , der forbinder tastaturet til hovedbestyrelsen . Der er ingen grund til at frigive denne bånd . Bare manøvre tastaturet ud af din måde at nå hukommelse stikket . Den samme fremgangsmåde anvendes til at fjerne det første modul bruges igen her , lirke begge sider væk en fra hukommelsen og modul vil " pop up " . Forsigtigt fjerne det fra stikket . Udskift med det nye modul . Vær sikker på modulet er helt anbragt i soklen eller den bærbare computer kan ikke genkende , at det er installeret .
11 .
Sæt tastaturet ved at følge fjernelsen trin i omvendt rækkefølge . Sæt tastaturet på topdækslet . Start med at sikre fanerne til venstre er i den korrekte position . Tryk derefter dækslet på plads , vil du høre små tapper klikker tilbage på plads for at holde låget sikkert . Endelig skal du udskifte batteriet .
12 .
Tænd den bærbare computer. Du vil blive anmeldt af BIOS , at mængden af hukommelse har ændret sig. At systemet omkonfigurere et par øjeblikke på denne skærm , og du vil derefter blive givet mulighed for at ramme F1 for at fortsætte med at starte . Boot til Windows og kontrollere systemets egenskaber for at se , om hukommelsen installere er at blive set af operativsystemet . Hvis ikke gå tilbage og tjekke for at være sikker de nye moduler er fuldt sidder i deres stikkontakter .
Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på kun at installere hukommelsesmoduler , der er godkendt til at arbejde med dit system af fabrikanten.
 • Vær sikker på at fjerne batteriet og alle eksterne strømkilde , før du forsøger noget arbejde .


 • Previous:hvordan tilslutte din computer til dit tv Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change