hvordan man kan finde min computer processor

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-14

Computeren processor , eller CPU ( Central Processing Unit ) , er en af de væsentlige dele i en computer . Uden en processor , vil en computer ikke være i stand til at fungere . Forarbejdningsvirksomhederne er meget små og passer ind i en sokkel på bundkortet . Processorer er altid dækket af en CPU køler at trække varmen bort fra det, som det kan blive meget varme, når der er mange programmer der kører på en computer

Du skal bruge: .
Antistatisk armbånd
. Skruetrækker .


1 .
Juster antistatiske armbånd rundt om håndleddet . Flyt computeren til et rum , der ikke har tæppe gulvbelægning . Hvis du ikke har en antistatisk armbånd eller ikke ønsker at købe en , røre ved en metalgenstand , der er jordet, såsom knoppen af en dør , for at fjerne statisk elektricitet fra din krop .
2 .

Tag strømkablet fra bagsiden af computeren . Sæt computeren på sin højre side .
3 .
Tag skruetrækker og fjern skruerne op i venstre sidepanel , som er på bagsiden af computeren sag . Fjern sidepanelerne
4 .
Skru de fire skruer , der holder ned CPU køler .
5 .
forsigtigt fat i CPU køler , så du ikke bøje køleribber , og tag det fra bundkortet . Dette vil udsætte din computer processor . Hvis du også ønsker at fjerne processoren , skal du gå videre til næste trin.
6 .
afhægte CPU soklen håndtaget . Løft beskyttende metal plade , der er dækker CPU . Tag fat i CPU i kanterne , og meget forsigtigt , samle den op og placere det på en træoverflade (enhver overflade, som ikke skaber statisk elektricitet er fint ) .

gode råd og advarsler


  • En stærk bølge af statisk elektricitet vil ødelægge dit bundkort eller CPU .


  • Previous:Sådan opdaterer du dine nvidia grafikkort gratis Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change