anvisninger til tilslutte en tv til en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-10

Et fjernsyn kan ofte tjene som en stand-in for en computerskærm --- især en high- definition tv , som bevarer det rige detaljer i mange computerskærme . Ordningen fungerer i tilfælde, hvor den computerskærm er brudt , når du ønsker at vise dit arbejde til et publikum , eller når du ønsker at se en digital film eller lignende stykke underholdning på storskærm . Koble dit tv til en computer er så simpelt som at forbinde et kabel . Du skal blot sikre, at du har det korrekte kabel .

Computer Connection

Tænk på dit fjernsyn som en computerskærm , der udfører alle de samme funktioner, som en skærm ville . De fleste computerskærme har en indgang , som har forbindelse til udgangsstikket på computeren for at modtage signalet . For at tilslutte et fjernsyn til en computer , skal du blot kopiere processen. Check udgangsstikket på din computer . Ideelt set vil den have en S-video -stik , som de fleste moderne fjernsyn har så godt. Du kan identificere en S-video -stik ved sin cirkulære form og ved den sorte plastic centrum oversået med porer . Hvis computeren ikke har en S-video- stik , vil det sandsynligvis have enten et VGA -stik eller en DVI stik . Begge er rektangulære . VGA har 15 pinholes i tre rækker af fem , mens DVI -stikket har 24 kvadrat pinholes i tre rækker på otte

TV Connection

For at tilslutte fjernsynet til computeren , skal du nødt til at finde en indgang i ryggen , der svarer til udgangsstikket på din computer . I de fleste tilfælde bør du være i stand til at finde en S-videoforbindelse . Hvis du ikke gør det, eller hvis din computer ikke har et, kigge efter en VGA- eller DVI- indgang på fjernsynet . Nogle nyere model fjernsyn kan foretage sådanne stik for netop den form for handling, du er virksomhed. Hvis dit tv ikke har nogen af disse indgange, så bliver du nødt til at købe et krydset kabel på en elektronik levering butik som Radio Shack . Find de RCA -stik på fjernsynet --- tre små runde indgange farvet rød , hvid og gul --- og bruge dem til at gøre forbindelsen med krydskabel .

Opsætning og Surf

Når computeren er tilsluttet til fjernsynet , skal du blot indstille tv'et til at modtage input . Tænd for tv'et og tryk på knappen INPUT på tv-fjernbetjening . Hver gang du gør det, den skifter mellem de forskellige input stikkene i ryggen . Holde skubbe , indtil du finder donkraften , som computeren er tilsluttet . Vil du vide at du har ramt den, når computerens skrivebord vises på din tv- skærm . Du kan derefter udføre , hvad funktioner du ønsker på den computer , herunder at se film eller surfe på Internettet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at justere skærmindstillingerne på din computer for at få den bedst mulige billede på fjernsynet.


Previous:ledede vs laserprintere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change