DIY installere pci trådløs adapter kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-05

Hvis du ønsker at få adgang til dit trådløse netværk på din hjemmecomputer , men ønsker ikke at betale en computer tekniker til at installere de nødvendige trådløse PCI- adapter kort , er det ikke for svært at gøre det selv . Alt du behøver, er en stjerneskruetrækker og et tæppe-fri plads til at arbejde i.

Opsætning

Afbryd alle kabler og komponenter fra ydersiden af din computer og flip afbryderen mærket " I /O " off ( placeret på bagsiden ) . Stil computeren op på et bord eller bænk .

Vend computeren, så bagsiden vender mod dig , og kig efter de to skruer eller clips , der holder metallet side er knyttet til sagen . Fjern disse og trække metal beklædning mod bagsiden af computeren for at få adgang til indvendigt . Det kan kræve en indsats for at flytte sidespor . Hvis du ikke kan se nogen skruer holder nedad , kan din computer kræver en anden metode . Se den dokumentation , der fulgte med din computer .

Som du gå langs , skal du huske at du skal jordforbinde dig selv ved at røre ved ydersiden af metal sagen fra tid til anden . Statisk elektricitet kan alvorligt skade computerens interne komponenter , så det er vigtigt , at du også holde sig væk fra tæppebelagte overflader og alt andet , der kan skabe statisk elektricitet .

Installation af trådløst kort

Find Peripheral Component Interconnect ( PCI ) slot i computerens sag . PCI slot er kort , hvid og rektangulære , placeret mod bagsiden af kabinettet . Det bør være den samme længde som forbinder ( metallisk ) del af det trådløse kort . Hvis der er en metal dækker ved siden af PCI- slot , skal du fjerne den ved hjælp af dit stjerneskruetrækker og gemme den ledsagende skruen .

Sørg for ikke at skrue antennen på det trådløse kort , før du installerer det, fordi det ikke kunne passe i sagen. Sænk forsigtigt det trådløse kort i PCI -slot , være omhyggelig med at tilpasse den til bagsiden af kabinettet . Når du er sikker på, at det er rigtigt orienteret , tryk det fast i PCI slot og sæt den skrue , der holdt dækslet på plads for at holde kortet i at bevæge sig rundt . Fastgør antennen til det trådløse kort ved at følge de instruktioner, der fulgte med det, og derefter lukke sagen op .

Installation af drivere

Når computeren er oppe og køre igen , skal du installere driverne til dit nye netkort . Hvis dit kort kom med en installationsdisk , det er så simpelt som at indsætte denne disk og følge dens anvisninger . Hvis du ikke har en disk til rådighed , skal du gå til producentens websted for dit trådløse kort og hente driverne der . Normalt er de tilgængelige via en "Support " valgmulighed .


Previous:hvordan man kan skrive på Acer Aspire One Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change