DIY polstrede computer ærme

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-18

Realiseringen af et polstret taske til en netbook , notebook eller laptop computer er ikke svært. Med et par enkle materialer, som er nemme at få fat du kan gøre en mere attraktiv og mere funktionel ærme til en brøkdel af prisen for en færdig en

Neopren Sleeve

neopren er et syntetisk materiale der oprindeligt er udviklet til dykkerdragter . Neopren er polstret og vandtæt . At gøre en polstret computer ærme ud af neopren , klippede et stykke af neopren omkring en tomme større på alle sider end din bærbare computer . Brug dette stykke som en skabelon til at skære et andet stykke af neopren . Men på den anden stykke omfatte en ekstra 3 eller 4 inches på den ene side at lave en klap . Sy de to stykker sammen og sy et stykke snor , lys-gauge reb , eller endog læder til midten af de større flap . Sy en knap på mindre flap , under ledningen . Fold klappen over og sikre ledningen rundt på knappen for at fastgøre det . Hvis du vælger at gøre åbningen på den lange side af ærmet , kan du overveje at bruge en ledning og knap ca 1 /3 af vejen ind fra begge sider til mere sikkert lukke posen. Et andet alternativ til at binde-og-knap lukninger er at sy velcro langs flappen .

Quiltet Tasker

Realiseringen af et quiltet taske er meget lig at gøre en neopren taske . Men fordi quiltet materiale ofte er tyndere og mindre chok -resistente , skal du måske til at sy to stykker materiale sammen for både toppen og bunden af ærmet . Fordobling op på materialet vil gøre sin polstring tykkere og mere modstandsdygtig . Du har de samme muligheder for lukninger som med neopren : string og knapper eller velcro .

Bemærkning om Stitching

Med enten en neopren ærme eller en polstret quiltet ærme , dreje posen vrangen ud , før den endelige syning vil placere syet del af posen på indersiden . Selv om det ikke vil forbedre de funktionelle egenskaber af ærmet , placere syning på indersiden af ærmet vil forbedre ærmet æstetisk .


Previous:hvordan man tilslutte et tastatur til en bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change