Hvad skal jeg gøre , hvis en kanon printer ikke vil installere eller udskrive ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-15

Lidt mere frustrerende end at købe en ny printer , og er ude af stand til at installere det korrekt . Det eneste værre er efterbehandling et dokument og klikke på " Print "kun at blive mødt med tavshed eller et blinkende gult lys . Canon -printere er blandt de mest brugervenlige forbruger-grade printere

Hvis installationen mislykkes

Hvis du har problemer med at installere din Canon printer , så husk du skal have installeret den software , der fulgte med printeren, før du forsøgte at slutte printeren til din computeren. Hvis du allerede har kørt installations-cd'en , skal du gå tilbage dine skridt . Kig på din brugsanvisning og bruge diagrammet i starten for at kontrollere forbindelsen fra printeren til computeren . Vær sikker på , at netledningen er tilsluttet korrekt . Vælg printfunktionen fra drop -down menu ( eller " Control P " ) . Se om din computer genkender printeren .

Hvis printeren stadig ikke se printeren , geninstallere driveren fra cd'en . Når computeren registrerer cd'en , skal du klikke på cd- ikonet . Når filen åbnes , klik på " Install Software " og derefter klikke på " Start " knappen på det næste skærmbillede , der vises . Hvis du ikke har cd'en , kan du downloade driveren fra Canon hjemmeside . Du kan opleve, at der er en nyere driver til din printer model end den , der fulgte med på cd'en . Hvis det er tilfældet , skal du hente og installere driveren , der passer til din computermodel og operativsystem . For at få den download , gå til Canon hjemmesiden og vælge "Download /Driver " fra under Support i menuen .

Installation Spørgsmål

Hvis du har opgraderet din Mac til Snow Leopard , har du måske problemer med at installere , selvom du har hentet den rigtige driver . For at løse problemet , første montere disk image . Kopier installationspakken til skrivebordet og derefter kontrol -klik på pakken og vælg " Vis indholdet af pakke ". Gå til " Indhold /Resources " og slette filen " InstallationCheck . " Nu skal du dobbeltklikke på den pakke og installere driverne normalt ; Canon printeren skal nu arbejde . Hvis computeren ikke genkender printeren først , skal du genstarte din Mac med Canon printer tændt , og printeren er tilsluttet computeren .

Der er nogle kendte problemer mellem Vista styresystem og Canon -printere , men de fleste af dem kan løses ved at hente og installere den nyeste driver .

Udskrivningsproblemer

Det mest almindelige problem med Canon printer er en papirstop , hvilket vil medføre, at din printer ikke reagerer . Åbn printerens og fjern det fastklemte papir . Afbryd printer fra computeren, og vent 10 sekunder , før du slutter den tilbage i. Hvis papirstoppet er ryddet , og printeren stadig ikke udskriver , se om der er en knap på dit Canon model til at udskrive en testside . Hvis testsiden ikke udskrives , er problemet sandsynligvis i din forbindelse .

Hvis dine sider udskriver dårligt , skal du først bruge printerens rengøring nytte . På en Mac , er denne findes enten som en Dashboard Widget eller gå til Programmer > Hjælpeprogrammer. Klik på " Printer vælgeren . " Når dialogen vises , skal du vælge " Clean Printheads " ikonet . Efter hver rengøring , vil printeren udskrive en testside .

På en pc , skal du gå til Start > Kontrolpanel > Printere og anden hardware . Følg vejledningen for rengøring . Vær opmærksom på , at rengøring bruger en masse af blæk .


Previous:billige steder at købe computere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change