Hvordan kan jeg få en gratis computer fra en genbrugsplads ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-10

Som den grønne revolution fortsætter med at ekspandere i alle områder af den amerikanske livsstil , genbrug gamle computere er en voksende tendens. Der er tusindvis af lokale organisationer og nonprofit-grupper nu i færd med genbrug uønskede computer tårne , skærme og tilbehør , og give dem en eventuel anden , brugstid . Mange af disse programmer distribuere genbruges computere gratis eller med små omkostninger

Find et center i nærheden af dig

De fleste samfund i dag har mindst én organisation , der er involveret i computer genanvendelse . Hvis en websøgning ikke producerer de oplysninger , du leder efter , så prøv at kontakte din lokale offentlige kontorer , økologi handling centre , lokale universitet grønne grupper eller en lokal Habitat for Humanity filial . Ring til lokale computer reparation butikker samt ; . de ofte har ældre , forladte maskiner til rådighed

Typer af computere til rådighed

Da markedet for brugte computere er mættet med maskiner , og nye maskiner er så billige , mange boligejere og virksomheder finder , at sælge deres forældede computere er ikke længere så lukrative eller omkostningseffektiv som det plejede at være . Da dumping gamle computere ikke er miljøvenlig , donerer dem til et genbrugscenter bliver mere politisk korrekte alternativ . De typer af computere til rådighed på containerpladser vil derfor variere mellem mange meget gamle Pentium II og Pentium III desktops og et par ordentlige men ældre Pentium IV computere . Mange af de ældste computere vil mangle Ethernet -kort og USB -porte , og mange vil ikke omfatte en harddisk , fordi de er blevet fjernet af sikkerhedsmæssige årsager . Fordi Microsoft endnu ikke har licensaftaler med de fleste genbrugsstationer , de fleste doneret computere ikke har et operativsystem installeret . Når en OS er til stede , er det som regel Win98 eller Win2000 , hverken som kræver validering . Næsten alle genbrugspladser har en overflod af gamle 15- tommers og 17- tommer CRT skærme , og mange ældre ink-jet printere . Tastaturer og mus ( uden rulle hjul ) er også i overflod på de fleste centre .

få en gratis Rig

Nogle genbrugsprogrammer distribuere komplet computer rigge --- tårn , CRT-skærm , tastatur , mus og ink- jet printer --- uden beregning . Nogle programmer kræver registrering og dokumentation af behov , baseret på indkomst og andre faktorer . Andre genbrugspladser forlange af modtagere at gøre frivillig arbejdskraft i et par timer i bytte for at modtage gratis edb-udstyr . Et par programmer kan opkræve et mindre gebyr til at afholde administrationsomkostninger for programmet . Men fordi så mange genbrugsstationer oplever en forvirrende manglende interesse for disse ældre maskiner , er mange gange gebyrer og andre restriktioner fjernet til fordel for en alvorlig modtager , der ønsker at reducere lageret beholdning af en computer .

lavere forventninger

Du vil sjældent modtage en P4-speed computer med " alle de klokker og fløjter , " en harddisk større end 10 koncerter og WinXP installeret . Frieste genvundet computere er " brugbar , " god for simple spil og tekstbehandling og tilslutning til internettet via en dial- up modem . Men for mange brugere , er noget bedre end ingenting . Det kan også være muligt at opgradere en genbrugt computer for lidt investering over tid .


Previous:hvordan du installerer en top fan på en pc Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change