Hvordan kopierer jeg mine dokumenter til cd ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-18

Vi gemmer færre og færre filer på cd'er og dvd'er og flere af dem online eller på flash -drev , men det betyder ikke, cd'er er ikke nyttige . De kan hjælpe gemme video , familiebilleder og andre store filer uden at optage plads på harddiske . CD'er er nemme at transportere og ikke alt for omfangsrig . Kopiere dine filer til CD er forholdsvis enkel og en fantastisk måde at lave sikkerhedskopier i tilfælde af harddisk fejl

Udstyr

Hvis du vil kopiere dine dokumenter til cd , skal du have en skrivbar cd -drev eller cd /dvd-drev , plus retten medierne . Nogle cd'er kan skrives igen efter første gang og kaldes CD-RW . Almindelige cd'er kan kun have kopieret over på dem én gang. CD-RW medier er dyrere . Skriver filer til DVD er meget gerne skrive til CD , men diskene kan rumme mere information . De skal blot arbejde i et dvd-drev , dog .

Du skal også have et program til at skrive til din harddisk . Mange operativsystemer kommer med forudinstalleret en , eller du kan få en med din cd-brænder . Roxio , Nero , Alcohol 120 % og Clone CD er populære kommercielle muligheder . Brasero , Burn , cdrtools og CDBurner XP Pro er eksempler på fri software . Nogle kommercielle cd-brænding software også kommer i gratis versioner med færre funktioner . Tag dig tid til at kigge op funktioner for programmer, du tænker på at bruge til at bestemme , hvilke der er rigtige for dig .

Kopiering af filer

Hvis du vil kopiere filer til disken , skal du indsætte en tom cd i det korrekte drev . Din CD skrivning softwaren kan åbne så snart din computer sanser drevet , eller du kan have til at starte det på din egen . Mange programmer vil give dig mulighed for at trække og slippe filer fra dit system browser på destinationen cd . Andre vil kræve, at du til at tilføje filer fra en liste . Et fælles nyttig funktion for folk, der ønsker at kopiere eksisterende diske er evnen til at " klone " indholdet af en CD på en anden .

De fleste programmer vil teste cd , inden du kopierer , så hente filerne . De skriver til disken , når de har sørget for, at alt er i orden . Selve processen med at kopiere dine dokumenter til disken kan tage 30 minutter. Når processen er færdig , vil din cd -drevet skubbe den færdige disk , og du kan mærke det .

Mærkning

Brug vandtæt permanent markører til at mærke cd'er , eller vælg printbare papir etiketter til et mere attraktivt udseende . Nogle særlige CD -brændere , når det bruges med den rigtige medier , kan udskrive et enkelt billede direkte på overfladen af cd'en.


Previous:hvordan du installerer mere ram i min Dell-computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change