Hvordan overfører jeg et SD -kort til en anden sd -kort ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-10

Secure Digital ( SD ) kort er flash- hukommelseskort , der holder op til 2 gigabyte ( GB ) af information, de nye SDHC ( SD High-Capacity) kort rumme op til 32 GB information . Du kan overføre eller kopiere filer fra en SD -kort til en anden gennem en pc eller Mac . For en ægte klon , slette eller formatere SD -kortet , som du planlægger at overføre filer

Tilslut Første SD Card

På grund af SD- kort ' mangel på strøm , skal du sætte dem ind i en enhed for at få adgang til dem . Placer dit SD -kort i en SD -slot i en PC , eller sætte SD- kortet i en USB -adapter og sætte adapteren i din PC 's USB port . Din PC vil fortolke SD-kort som et eksternt drev . Afhængig af dit skrivebord og kort indstillinger , vil kortet enten åbner automatisk at vise indholdet eller vises som et eksternt drev ikon på skrivebordet , eller du er nødt til at finde det i mappetræet gennem " Denne computer " ikonet på en PC .

Kopier SD Card Indhold

Når du finder drevet , åbner det for at vise alle mapper eller filer i . Mapperne der findes på SD- drev vises i det åbne vindue . At kopiere alle filer , skal du markere dem alle på én gang og derefter kopiere . I Windows, "Rediger " under vælg "Vælg alle "og derefter " Kopier ". Hvis du kun har et slot eller en USB -forbindelse , skal du kopiere filerne til en ny mappe på din harddisk . Opret en ny mappe , åbn mappen og "Sæt ind" de kopierede filer ind i den nye mappe . Hvis du har brug for slot eller USB- tilslutning til det andet SD- kort , skal du fjerne de første SD -kortet.

Tilslut andet SD -kort

Sæt SD-kortet , hvorpå du ønsker at kopiere filerne . Når du finder ikonet for det andet drev , skal du højreklikke på ikonet uden at åbne den , og derefter vælge " Sæt ind ". De filer du har kopieret fra det første drev vil nu kopiere til det andet drev . Hvis du højreklikker på det andet drev og " Indsæt " option ikke vises , re-kopiere alle de filer og mapper fra det første drev , klik på ikonet for det andet drev og klik på " Indsæt ". Sammenlign mapper fra det første drev med den mappe på det andet drev for at sikre, at de er identiske . Slet indholdet af den anden SD -kortet , før du kopierer den nye filer, hvis du ønsker, at SD -kort at have identiske indhold . Hvis det andet kort allerede indeholder nogle af de filer , du har forsøgt at kopiere fra det første drev , åbnes et vindue spørger , om du ønsker at erstatte de gamle filer med de nye filer fra den første SD -kort . Klik på " Ja ".

På en Mac , skal du indsætte SD kort /adapteren i computeren . Når den hvide USB -drev vises , skal du dobbeltklikke på den for at åbne den og derefter kopiere filerne . Indsætte filer på skrivebordet eller direkte på det andet drev .

Kloning af SD-kortet Indhold

For at gøre det andet kort er identisk med det første kort , stik i det andet kort , skal du slette alt indhold , så gå videre med kopiering af første kortets indhold til det andet kort . At omformatere det andet kort til præcis matcher det første kort er formatering , højreklikke på ikonet for det første kort og derefter se " Egenskaber "for at se , hvad filsystemet det bruger . Højreklik på det andet kort ikon ( før du kopierer filer til den) , skal du vælge " Format " og vælg det samme filsystem som det første kort er . Derefter fortsættes med at kopiere filerne til det andet kort .


Previous:kan du opdatere et trådløst netkort ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change