Listen over computerproducenter

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-21

Fremkomsten af computeren har haft en enorm indflydelse på menneskers aktivitet . Personlige computere er blevet en væsentlig del af arbejdstiden , underholdning og uddannelse . Internettet har tilsluttet mennesker over hele verden og givet muligheder til dem, der aldrig har haft det før . Købe en computer er en stor køb , og du bør have kendskab til alle de fabrikanter , og hvad de tilbyder .

Apple

Apple er den mest populære og trendy computerproducent i dag . Deres computere anses for at være nogle af de mest kraftfulde og nemmeste at bruge i verden . Virksomheden blev startet af Steve Jobs , Steve Wozniak og Ronald Wayne . I januar 2007 skiftede de deres navn fra Apple Computer , Inc. til Apple , Inc. Apple tilbyder en bred vifte af bærbare og stationære computere . Æbler billigste bærbare er MacBook , som starter ved $ 999. De dyreste Apple laptop er den 17- tommers MacBook Pro , som starter kl $ 2. 499 . IMac er selskabets mest populære desktop , og er en all-in -one design . Alt- i-en betyder, at monitoren og CPU er indeholdt i den samme struktur. Mac Pro er Apples mest magtfulde skrivebordet, og er bare en CPU tårn , der kræver køberen til at købe en skærm så godt.

Dell

Dell er en populær computerproducent ud af Texas . Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Michael Dell . Dell beskæftiger 76. 500 mennesker i hele verden . Dell er rangeret som den 25. største selskab på Fortune 500-listen . Ligesom Apple tilbyder Dell en bred vifte af desktops og bærbare computere. Selv om de ikke anses for at være lige så kraftig som Apple -computere , de er helt sikkert mere økonomisk . Dell bryder sin bærbare ned i to kategorier , som kaldes Inspiron og XPS . De Inspirons er mere økonomisk og Inspiron 11z starter ved 459 dollars . XPS 16 er den mest populære og starter ved $ 1. 049 . De skriveborde er opdelt i tre kategorier kaldet Inspiron , Studio og XPS . De Inspirons er den mest økonomiske , Studio 's er midt på vejen og XPS 's er den mest kraftfulde og dyre .

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard er almindeligvis omtales som HP , og er verdens største teknologivirksomhed . De er baseret ud af Palo Alto , Californien . HP sælger mere personlige computere på verdensplan end nogen anden producent . William Hewlett og David Packard grundlagde firmaet i 1935 . HP kategoriserer sine bærbare computere som enten daglig brug , ultra transportabel, høj ydeevne og høje ende . High-end HP bærbare computere er en del af deres ENVY linje , og anses for at være på niveau med Apples bærbare computere. De skriveborde er kategoriseret på samme måde , og HP tilbyder desktop , der starter ved $ 299. HP er kendt for deres store priser, da deres mest basale high -end desktop starter ved 599 dollars .


Previous:DIY dell hukommelse anlæg til en Inspiron laptop Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære



 

Kommentarer

Code:
change