Listen over outputenheder på computeren

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-19

Alle computere og computerprogrammer behandle oplysninger i tre forskellige og sekventielle faser : input , forarbejdning af input og output af resultaterne . Ifølge preventiveguru. com , for at den person, der bruger computeren til at modtage output resultater fra den computer, computeren skal have komponenter , der kan visuelt vise disse resultater . Der er en række forskellige enheder , der fungerer som computerens outputenheder . Disse enheder er normalt forbundet til computeren via et trådløst netværk eller kablet forbindelse .

Monitor

Hvis du læser denne artikel så du ved, at en computers primære måde at udsende data gennem sin skærm . Hvis en person bruger tastaturet til at indtaste en søgeterm , vil computeren så at behandle oplysningerne og output resultaterne af søgningen via sin skærm . Skærme fås i forskellige størrelser , mærker og kvaliteter .

Højttalere

Højttalere er computerens komponenter der er ansvarlig for udsende data i audio- format . Som med alle computerens komponenter , er der en række taler typer , der kan købes . Vær sikker på , at de højttalere, du køber vil opfylde de behov , hvad du planlægger at bruge din computer til . Billig højttalere typisk ikke spille musik godt . Højtalerne er ikke nødvendigt , når du bruger en computer , men har tendens til at øge computeroplevelse . Hovedtelefoner er også anset for at være en variation af højttalere.

Printere

Printere producere en fysisk form for produktion . Data, som computeren har behandlet , der normalt finder sted i et tekstbehandlingsprogram , er gjort til en hård kopi ved at udskrive . Som computerteknologi har udviklet sig så har printer -teknologi . Ifølge preventiveguru. com , er der fire hovedtyper af printere : laser , inkjet , dot-matrix og termisk .


Previous:hvordan man kan justere skærmen vises på en dell Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change