billige steder at købe computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-14

Personlig computere, der bruges til at være en luksus for folk med højere indkomster , eller for tech -entusiaster , der forstod at stykke en computer sammen ud af tilfældige dele . Da efterspørgslen er vokset , er flere computere fremstilles . Hvert år computere udvikler med flere muligheder , hurtigere rendering ældre versioner mindre ønskværdige . På grund af dette, kan du finde et godt arbejdsmiljø computer for mindre end $ 100, herunder pc desktops , bærbare computere og Macintosh .

Craigslist

Craigslist er en annonce -fri , ingen omkostninger , lokaliseret hjemmeside for køb og salg , blandt andre ting. Enhver større by i USA har en Craigslist side , hvor lokale brugere går til udveksling af varer , tjenester og idéer . Ved at udfylde en simpel søgning efter " Computer "i " Til salg " sektionen kan du se , hvad folk tilbyder . Du kan også begrænse din søgning til en bestemt pris interval , der passer til dit budget . Du kan finde laptops, der er mere end fem år gamle for mindre end $ 100, og desktops kan findes endnu billigere .

Politi auktioner

fleste byer har politiet auktioner konfiskerede varer . Det er tilladt at gennemse alle de elementer og tage et kort hvis du finder noget , du gerne vil byde på . Der er ofte masser af stationære og bærbare computere til auktion , og du kan få en fungerende maskine til en brøkdel af prisen på en elektronik butik . Der er endda online politiets auktioner , så du kan se en database over varer , der skal auktioneres.

Online

Der er et væld af hjemmesider , der sælger nye og brugte computere til lave priser . Den nye er typisk ikke varemærke- computere , men hvis du kun har brug for en fungerende computer dette kan være attraktiv for dig . På TigerDirect. com du kan få en ny computer starter ved 199 dollars , der kommer med en disk drev , tastatur , mus og højttalere . Og hvis du har en lille viden om computer- komponenter , de selv sælger PC kits starter ved 199 dollars . For disse skal du de rigtige værktøjer og ringe forståelse af , hvordan dele arbejder sammen , men det kan være en nyttig og lærerig oplevelse .

En anden god online kilde er Ebay . Du kan søge i tusindvis af nye og brugte computere med mulighed for at byde eller købe den på stedet. Dette er en god ressource , fordi priserne er styret af loven om udbud og efterspørgsel. Der er et stort udbud og mindre efterspørgsel efter ældre computere , hvilket gør dem billigere at købe .


Previous:hvordan man kan tilføje musik til hoppe -drev Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change