den bedste computer højttalere til en fest

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-15

En computer er velegnet til at give melodier til en fest af enhver størrelse . Den lette spor udvælgelse og den brede vifte af tilgængelige indstillinger er klar fordel i forhold til simpel MP3-afspillere . Men , standard computerens højttalere er i stand til at udfylde et rum med lyd . Dem, der ønsker at klippe deres hus vil ønsker at opgradere til en mere komplet computer lydsystem .

Logitech Z-2300 2,1

Hvis du leder efter et sæt af let at bruge , høj kvalitet PC højtalere , der kan fylde et rum , kan du prøve Logitech Z-2300 to . 1 højttalersystem . Det er et grundlæggende system, der omfatter to højttalere og en subwoofer , en fælles kombination blandt entry-level PC højtalere , for der er ingen grund til at oprette satellit- højttalere . Tilsvarende set- ups kan mangle i lav-register kvalitet, men Logitech Z -2300 giver masser af kraft . Lyden sandsynligvis ikke nok til en fuld -on hus part , men for mindre lejligheder vil arbejde vidunderligt , på omkring $ 150, det er en overkommelig løsning .

Audioengine A2 2,0

Mens de fleste partier tendens til at være bedst med et sæt pc-højttalere , som kan køre en stor bas , der er nogle tilfælde, hvor sådan et sæt PC højttalere ville være uhensigtsmæssig . Den Audioengine A2 PC højttalere er ideel til disse situationer. Den Audioengine A2 højttalere kommer med nogen subwoofer , men de giver ekstremt klare mellemtoner og høje-range lyd . Dette er især vigtigt , når du lytter til musik , hvor en dundrende bas er ikke nødvendig. På $ 200, er Audioengine A2 højttalere dyrere , men hvis du ønsker klare , levende lyd , bruger de ekstra penge .

Logitech Z -5500 5,1

Hvis PC højttalere, der kan klippe huset er behov for , og pris er noget objekt , Logitech Z -5500 højttalersystem er et naturligt valg . Z -5500 er en komplet 5,1 lyd lyd system med fem satellithøjttalere, en 10- tommer subwoofer , og en uafhængig kontrol center for volumen og andre justeringer . Logitech Z -5500 modtager høje karakterer hele vejen rundt , men er undertiden kritiseres for at være bas-tung . Hvis du har brug part højttalere , men dette er simpelthen et plus . Logitech Z -5500 's store subwoofer kan bogstaveligt talt kunne mærkes gennem gulvet . På omkring $ 400, Logitech Z -5500 den er ikke billig , men det er hver en øre værd .


Previous:hvordan du fjerner bundkortet batteriet fra min computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change